Outnorth Member: 20% på alla Fjällräven-jackor - Till jackorna | Bli medlem

Inspire 3 - ID: A158529

FitbitInspire 3

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Inspire 3 från Fitbit

Gör det du älskar och må bra med Inspire 3 som hjälper dig att ligga steget före när det gäller stress, träning och sömn. Allt du behöver göra är att ha det på dig. Registrera viktiga hälsovärden som hudtemperatur och syremättnad och ta del av dagliga värden som visar om du är redo för ett träningspass eller hur bra du är på att hantera stress.
TRÄNING

Dagsform endast med Premium
Dagsform baseras på stress, sömn och aktivitet och visar vad din kropp kan hantera för dagen. Så beroende på vad din kropp säger till dig kan du antingen öka eller minska träningen. Eftersom när du lyssnar på din kropp får du bättre resultat av din träning.7

Pulsmätning 24/7
När du har koll på din puls under träningspasset kan du se om du är i zonerna fettförbränning, kondition eller peak så att du vet hur hårt du jobbar. Ju mer du kan pressa dig (inom rimliga gränser) desto större blir fördelarna för ditt hjärta.

Active Zone Minutes
Det ska löna sig att träna hårdare. Active Zone Minutes registrerar tiden du spenderar i dina målpulszoner, och ger dig dubbla minuter när du är i zonerna kondition eller peak. Vi sköter all matematik och visar dig när du når de rekommenderade 150 minuterna varje vecka.

Konditionsnivå
VO2 max visar hur bra din kropp använder syre under träning. Med VO2 max på din Fitbit får du ett värde som hjälper dig att förstå vilken form du är i.

Tempo och sträcka med mobilens GPS
Koppla upp dig mot din mobils GPS så kan du se tempo och sträcka direkt på handleden under löpturen, vandringen eller cyklingen. När du är klar kan du se en karta över din instats.

20 träningslägen och SmartTrack
Välj mellan 20 träningslägen och se statistik som tempo, kaloriförbränning och annat i realtid under träningspasset. Om du glömmer att trycka på start så är det inga problem – SmartTrack registrerar automatiskt vanliga träningsformer åt dig.

Registrerar all daglig aktivitet
Det spelar ingen roll vad du gör – om du rör på dig så klassas det som träning. Inspire 3 registrerar steg, sträcka, kaloriförbränning och Active Zone Minutes 24/7.

Påminnelser att röra sig
Känns det som att du sitter still för länge? Det fixar Fitbit! En vibration påminner om att det är dags att du tar dig själv på en liten promenad.


HÄLSA

Registrering av välmående dygnet runt
Fitbit-appen är som en titt in i din kropp – den håller koll på din vilopuls, syremättnad, hudtemperatur och annat. När du har koll på förändringar kan du lära känna din kropp, anpassa dina rutiner och må ännu bättre.1

Syremättnad (SpO2)
Värdet visar hur väl syret fördelas i din kropp. Fitbit gör det enkelt att följa dina syrenivåer så att du kan få reda på när något förändras i ditt välmående.2
Notera: Funktionen kallas SpO2 på enheten, men syremättnad är mer välkänt. Försök att använda båda termerna så att användare förstår att det är samma sak.

Hudtemperatur
När du mäter hudtemperatur kan du upptäcka variationer som kan bero på feber, fas i menscykeln, aktivitet, sömn, omgivning och annat.3

Vilopuls
Vilopuls är en bra indikator på hur i form du är. Ju lägre den är, desto starkare är hjärtat. Om du ser en plötslig ökning kan det vara läge att få i dig vätska och vila.


Aviseringar om hög/låg puls
Om din puls går över eller under dina vanliga gränsvärden medan du vilar får du en avisering om det. En ovanligt hög eller låg puls kan betyda att något är på gång.

Aviseringar om oregelbunden hjärtrytm
(Namn i appen: Aviseringar om oregelbunden hjärtrytm)
Upptäck förmaksflimmer genom att ha Inspire 3 på dig när du sover. Dela rapporten med din vårdgivare så att de kan ta en närmre titt.


Registrering av menshälsa
Logga mens, notera symtom, beräkna ägglossning och hitta mönster i din menscykel med Inspire 3 och Fitbit-appen.4


STRESS OCH SÖMN

Stresshanteringspoäng
Få koll på hur bra din kropp hanterar stress med en daglig, personlig poäng. En hög poäng innebär att du är redo att ta dig an stora saker, medan en låg poäng är din kropps sätt att be om lite egenvård.

Mindfulness-övningar
Lär dig hur du hanterar stress på ett sundare sätt så att du är den som har kontrollen och kan bibehålla lugnet. Med Fitbits mindfulness-övningar i din mobil kan du öva precis var och när du vill.

Reflektioner
Alla dagar förtjänar inte en smiley – och det är helt okej. Logga din stressnivå med Fitbit så att du noterar hur du mår och om det kanske påverkar andra delar av ditt liv såsom sömn eller energinivå.

Koppla av med guidade andningsövningar
Relax-appen är som att ha din egen guru i mindfulness på handleden. Den guidar dig genom avkopplande andningsövningar så att du kan hitta inre frid.


Sömnprofil NYHET – endast med Premium
Är du i dvala som en björn när du sover eller glider in och ur sömnen som en delfin? Ta reda på vilket sömndjur du är och anpassa dina vanor därefter. Få även en detaljerad sömnanalys varje månad som visar vad du gör bra och vad du kan förbättra.6

Sömnpoäng
Som Premium-medlem kan du även se vad som påverkat din sömnpoäng; om du inte sovit tillräckligt länge eller inte får tillräckligt med djup eller återhämtande sömn. Därefter kan du komma fram till vilka förändringar du bör göra t ex att ställa in en påminnelse om läggdags på din Fitbit eller att meditera innan du går till sängs.

Smart väckning
Ett vibrerande alarm väcker dig under det optimala sömnstadiet så att du vaknar pigg och redo för dagen.

INTE BARA SMART
Färgskärm NYHET
Sätt färg på din väg mot välmående.

Upp till 10 dagars batteritid
Mer go, mer flow, mer whoa med över en veckas batteritid. Batteritid varierar efter användning och andra faktorer.

Aviseringar om samtal och meddelanden
Ett snabbt ögonkast och du har full koll. Med mobilen i fickan kan du njuta mer av nuet och ändå hänga med. Fungerar när mobilen är i närheten.

Bekväm hela dagen
Det superlätta, vattentåliga armbandet ligger mjukt runt din handled för komfort dygnet runt.

Alltid på-läge
Du kan välja att ha skärmen igång hela tiden. Perfekt när du vill följa din statistik när du tränar eller vill visa upp din snygga urtavla. Kräver mer frekvent laddning.

Tillbehörsarmband och urtavlor
Varför inte förnya dig med jämna mellanrum? Tillbehör säljs separat.


FITBIT PREMIUM
Fler fördelar med Premium

6 månaders medlemskap i Premium: Inspire 3 inkluderar 6 månaders Premium så att du kan få djupare insikter om dig. Sömnprofil, Dagsform och mycket mer.8

Mer av allt med Premium: Lås upp fantastiska funktioner som Dagsform, Sömnprofil, hundratals energirika träningspass, rogivande mindfulness-övningar och mycket mer.8

FRISKRIVNING

Välmående dygnet runt/Hälsorapport
1 Finns endast i vissa länder. Inte avsedd att diagnostisera eller behandla något medicinskt tillstånd. Funktionen är avsedd att ge information som kan hjälpa dig att hantera ditt välbefinnande.

SpO2
2 Finns inte i alla länder. Inte avsedd att diagnostisera eller behandla något medicinskt tillstånd eller att användas för något medicinskt ändamål. Den är avsedd för att hjälpa dig att hantera ditt välbefinnande och ha koll på dina data. Kräver mer frekvent laddning.

Hudtemperatur
3 Endast tillgänglig i Fitbit-appen och visar endast variationer. Finns inte i alla länder. Ej avsedd för medicinska ändamål.

Aviseringar om oregelbunden hjärtrytm
4 Endast tillgängligt i vissa länder. Ej avsedd att användas av personer under 22 år eller med känt förmaksflimmer. Ytterligare information finns här.

Mindfulness-övrningar/Träningspass
5 Fitbit Premium-medlemsskap krävs för att nå de flesta mindfulness-övningarna och träningspassen.

Menshälsa
4 Den här funktionen är inte avsedd att användas som preventivmedel eller för andra medicinska ändamål. Funktionen kanske inte exakt förutspår din menscykel eller relaterad information. Avsedd endast för att hjälpa dig att övervaka och hålla koll på viss information.

Sömnprofil
6 Kräver medlemsskap i Fitbit Premium.

Dagsform
7 Kräver medlemsskap i Fitbit Premium Premium-innehåll och -rekommendationer finns inte i alla länder och kan vara på engelska.

Provperiod på Premium
8. Endast för nya och återkommande Premium-medlemmar. Medlemskapet måste aktiveras inom 60 dagar efter att enheten aktiverats (kräver giltig betalmetod). Medlemskapet kan inte ges som gåva. Avsluta innan provperiodens slut för att undvika återkommande kostnader. Innehåll och funktioner kan ändras. Villkor gäller.

Egenskaper för Inspire 3:
Vattenskydd: 5 ATM
Max Batteritid: 240 h
GPS: Nej
Höjdmätare: Nej
Optisk pulsmätare: Ja
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 39,3 x 18,5 x 11,7 mm
Vikt: 116 g

Mer från Fitbit

 • Leveransalternativ

  • Postnord Utlämningsställe - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 499 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Boxleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 499 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Instabox Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 999 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Budbee Boxleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 499 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Budbee Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 999 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Postnord Hemleverans Bulk - 0 kr 399 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!