Men's Five Tennie - ID: A068547

Five TenMen's Five Tennie

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Five Tennie från Five Ten

Men's Five Tennie är approach-skor från FIVE TEN som är designade för scrambling eller vandringar mot toppen. En klibbig gummiyttersula och förlängt gummi runt tårna ger slitstark friktion på ojämna underlag. En strumpliknande passform och snörning ger stabilitet på varierad terräng.
 • Herrstorlekar
 • Textilfoder; Klätterzon på yttersulan; Yttersula i gummit Stealth® S1 för ett oslagbart grepp
 • Ovandel i läder
Five Ten, varumärket av de modiga, är ledande inom prestanda, hög-friktionsskor. Från utförsmountainbike-åkning till bergsklättring, från wing suit flying till kajakpaddling, gör Five Ten skor för världens farligaste sporter. Med hjälp av nationella och internationella elitidrottare och guider, kombinerat med en gummitestning i världsklass och en forskning- och utvecklingsanläggning, är Five Ten det skomärke som valts för världens mest spännande idrottare.

Mer från Five Ten

Visa alla Klätterskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!