Fjällräven Arctic Fox Initiative

(8 produkter)

Fjällräven lanserar nu Arctic Fox Initiative för att få fler människor att engagera sig i miljön och komma i kontakt med naturen. Initiativet är en språngbräda för nya projekt och smarta idéer som bidrar till att skydda miljön och inspirerar fler människor till att njuta av den. Vem som helst kan skicka in en projektansökan. En jury och ett öppet röstningssystem fattar beslut om finansieringen utifrån försäljningen av de produkter som ingår i Arctic Fox Initiative, 1% av försäljningsvärdet går nämligen till Arctic Fox Initiative. Nedan kan du se de produkter i vårt sortiment som bidrar till Arctic Fox Initiative. Tillsammans kan vi göra mer för naturen!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!