Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Fjällräven Sörmland - Med Sörmland har Fjällräven utvecklat en serie jaktkläder som blir svåra att låta bli även när du inte jagar. Med en klassisk estetik i kombination med Fjällrävens legendariska öga för detaljer, funktion och slittålighet finns det något hos den här utrustningen som gör att den åker fram oftare än bara till jakt. Sörmland sitter bra, med smalare passform, skurna för kvinnor eller män. Man kanske inte kan vara på jakt varenda dag. Men man kan låtsas.

Fjällräven Sörmland

(1 produkter)

Med Sörmland har Fjällräven utvecklat en serie jaktkläder som blir svåra att låta bli även när du inte jagar. Med en klassisk estetik i kombination med Fjällrävens legendariska öga för detaljer, funktion och slittålighet finns det något hos den här utrustningen som gör att den åker fram oftare än bara till jakt. Sörmland sitter bra, med smalare passform, skurna för kvinnor eller män. Man kanske inte kan vara på jakt varenda dag. Men man kan låtsas.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!