Fjällräven Ryggsäckar - Fjällräven är ett svenskt friluftsmärke som kännetecknas av sina funktionella och kvalitativa produkter. De erbjuder flera olika produkter såsom ryggsäckar, jackor, byxor, tält och sovsäckar. Fjällrävens produkter är designade med naturen i åtanke och ett hållbarhetstänk genomsyrar varumärket. Fjällrävens signaturprodukt är ryggsäcken Kånken, vilken har blivit en klassisk produkt världen över.

Fjällräven Ryggsäckar

(304 produkter)

Fjällräven står för hög kvalitet, god funktion samt representerar en design som numera är klassisk. Åke Nordin tillverkade sin första ryggsäck i Örnsköldsvik för över sextio år sedan och idag syns den lilla räven på loggan runt om i hela världen. Företaget är starkt etablerat i Norden och Tyskland och är en pålitlig leverantör inom friluftskläder och tillbehör.

Fjällräven utvecklar ständigt nya produkter med hänsyn till resurseffektivitet och miljöpåverkan. Serierna Numbers och Eco-Shell har ett ambitiöst hållbarhetsperspektiv som man nu arbetar på att applicera på andra produktserier. Hos oss på Outnorth hittar du alltid ett stort utbud av Fjällrävens olika friluftsfavoriter.

Fjällräven kånken

Kånken är en av Fjällrävens mest populära modeller och har funnits med sedan 1972. Idag finns den i flera olika färger och storlekar för både barn och vuxna. Ryggsäcken rymmer såväl termos som laptop och passar således för både vardagliga äventyr och expeditioner ute i vildmarken. Ryggsäcken tillverkas i nylon och bävernylon viket gör den både slitstark och tålig och den är även snygg att se på tack vare sin stilrena design.

Friluftskläder och utrustning

Tidlös design och tåliga material är kännetecknen för Fjällrävens kläder. Idag omfattar sortimentet både jackor, byxor och tröjor, såväl som bälten, hattar och andra tillbehör. Här finns en linje för barn, en för kvinnor, och en för män. Alla G-1000-plagg är impregnerade med Grönlandsvax, som står emot väder och vind. Mängden impregnering går själv att påverka, genom att antingen applicera mer vax eller tvätta plagget så att det blir luftigare och andas mer.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!