Fjellpulken

-
Många av oss som tycker om att vara utomhus har tillbringat delar av vår barndom i pulkor från Fjellpulken. Idag omfattar sortimentet allt från barnpulkor till de värsta expeditionspulkorna.

Fjellpulken

(9 produkter)

Fjellpulkens ledord är ”Kunskap och Kvalitet sedan 1963”. I över 50 år har det norska företaget Fjellpulken tillhandahållit friluftsintresserade och aktiva barn och vuxna med pulkor av allra högsta kvalitet.Pulkor för tuffa äventyr


I sortimentet hittar du bland annat klassiska varupulkor som lämpar sig för enkel transport av utrustning och andra otympliga föremål. Här finns även expeditionspulkor som tål stora påfrestningar. Dessa kan vara oumbärliga för den som ger sig ut på äventyr på fjället.Stort utbud på Outnorth


På Outnorth hittar du en stor del av Fjellpulkens utbud med fokus på utrustning för längre turer och expeditioner. Bland annat har vi dragpulkor och barnpulka med skärm och rygg för säker transport av mindre barn. Du hittar även all typ av extrautrustning som du kan behöva för att dra pulkan såsom dragsele, packbag och parallelldrag. Klicka på respektive produkt för att få ytterligare information.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!