Guncoating Aerosol 100 ml - ID: A060088

Fluna TecGuncoating Aerosol 100 ml

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Guncoating Aerosol 100 ml från Fluna Tec

Fluna Tec Guncoating Aerosol 100 ml är en keramisk, högpresterande beläggning för alla typer av skjutvapen och knivar. Den har enastående smörjningsförmåga och ger en osynlig, torr skyddsfilm på den behandlade ytan. Om ytan tidigare är behandlad med vapenolja, skall du innan applicering av Guncoating använda Flunatecs Degreaser. Se till att ytan är helt ren från olja innan du applicerar Guncoatingen. Applicera därefter Guncoatingen och sprid ut den jämt över ytan med en ren trasa tills ytan känns torr. Guncoatingen håller funktionen även vid mycket låga temperaturer. Kanske är det just därför som den har blivit populär hos bl.a. skidskyttar. Kan användas på alla metallytor, även inne i pipan.
Egenskaper för Guncoating Aerosol 100 ml:
Typ av olja: Vapenolja
Volym: 100 ml

Mer från Fluna Tec

Visa alla Vapenvård

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!