Focus Optics

-
Focus är resultatet av ett nordiskt samarbete mellan tre stora företag inom optik och teknik. Grundtanken med samarbetet och Focus är att kunna erbjuda fågelskådare, eller andra personer som intresserar sig för kikare och god optik, produkter med teknik av hög kvalitet till väldigt låga priser.

Focus Optics

(23 produkter)

Kvalité till bra pris


Väljer du Focus kan du i många fall få produkter som har samma prestanda som de många gånger dyrare konkurrenterna. Focus ger dig med andra ord väldigt mycket kikare för pengarna och ger dig samma känsla av kvalitet som de allra dyraste varumärkena.Välj bland olika modeller


Här hos oss på Outnorth hittar du allt från ordentliga tubkikare med upp till 60 x zoom till mindre fickkikare som lämpar sig bäst för att ta med på den lilla stadspromenaden. Se över vårt sortiment av prisvärda kikare från Outnorth och gör sedan din beställning direkt online!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!