Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Falcon 8x42 - ID: A027881

FocusFalcon 8x42

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Falcon 8x42 från Focus

FOCUS FALCON 8x42 är en vattentät kikare för både amatörer och proffs. Tillverkas med ED-glas och ger en briljant skärpa över hela synfältet med hög kontrast.
BaK4 prismorna är behandlade med faskorrigerad och dielectric coating för att klara de svåraste ljussituationerna i alla väder.  

Den öppna konstruktionen av kikarkroppen gör att man enkelt kan hantera denna kikare med en hand, samt att kikaren är tillverkad av Magnesium/Aluminium gör den lätt och slagtålig.

Extra stort synfält hittar man lätt det man söker och med de bekväma vridokularen kan man anpassa kikaren efter sitt eget seende.

Levereras komplett med väska och nackrem.
Egenskaper för Falcon 8x42:
Antireflexbehandlad: Ja
Närgräns i meter: 2
Vattentät: Ja
Förstoring: 8 ggr
Objektivets diameter: 42 mm
Synfält på 1000 m avstånd: 136 m
Vikt: 670 g
Focus är resultatet av ett nordiskt samarbete mellan tre stora företag inom optik och teknik. Grundtanken med samarbetet och Focus är att kunna erbjuda fågelskådare, eller andra personer som intresserar sig för kikare och god optik, produkter med teknik av hög kvalitet till väldigt låga priser.

Mer från Focus

Visa alla Kikare

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!