Arc’teryx skor och kängor

Från redan besökta stigar till obanad terräng – gå distansen med skor och kängor från Arc´teryxUtveckla din approach med Konseal FL 2

Rör dig med stabilitet, smidighet och självförtroende. Lätta, snabba och hållbara Konseal FL 2 gör dig säker på foten i teknisk terräng och på dagsvandringar. Perfekt för de brokiga stigarna på väg till klippan.

Hitta nya stigar med Aerios FL

Vare sig du ska ägna dig åt lättare promenader eller ta dig till en specifik destination, är all typ av vandring en unik upplevelse. Lätta, smidiga och andningsbara Aerios FL hjälper dig att resa tryggt och bekvämt över alla tekniska stigar.

Byggd för klättring – Acrux LT GTX

Precision, effektivitet och fokus – en klättrares attityd kräver alla dessa tre och lika så dennes utrustning. Med en design som är gjord för exceptionell klättrings-precision, lätthet och vattentäthet är Acrux LT GTX en klättrares bästa vän.


Skor och kängor från Arc’teryx hittar du här ›

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!