Bam Bam Super Chunky 10 oz - ID: A075220

Friction LabsBam Bam Super Chunky 10 oz

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Bam Bam Super Chunky 10 oz från Friction Labs

Bam Bam Super Chunky 10 oz från FrictionLabs är krita med mycket rent innehåll av magnesiumkarbonat. Magnesiumkarbonat hjälper till att ta bort fukt från händerna, och därigenom öka greppförmågan. FrictionLabs produkter är betrodda av toppidrottare i alla sporter som kräver pålitligt, långvarigt grepp.
Egenskaper för Bam Bam Super Chunky 10 oz:
Vikt: 283 g
Friction Labs erbjuder effektiv krita för bättre prestation i klätterväggen och fjällväggen. De menar själva att deras krita är lite som en klättersko med böjd sula. En platt sko funkar, men den böjda ger den där extra lilla pushen som behövs för att ta sig till nästa nivå - precis som en krita från Friction Labs. Deras produkter är betrodda av toppidrottare i alla sporter som kräver pålitligt, långvarigt grepp.

Mer från Friction Labs

Visa alla Klättring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!