Skogsmulle Och Den Röda Fjäder - ID: A078271

FriluftsfrämjandetSkogsmulle Och Den Röda Fjäder

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Skogsmulle Och Den Röda Fjäder från Friluftsfrämjandet

Hela naturen skakade. Vinden slet i trädkronorna och åskknallarna ekade mellan bergväggarna. Regnet föll tungt och smattrande. Plötsligt slog blixten ner rakt på en sten! Ett vitt sken lyste upp hela gläntan och det dundrade så högt att djuren darrade i sina gömmor. Men lika plötsligt som stormen dök upp försvann den igen och det blev alldeles tyst. Solen tittade fram och dimman skingrades. Hej kollikok, hördes en liten röst bakom den stora stenen. Ekorren klättrade nyfiket ner från sitt träd. Hararna tittade upp ur sina hålor. Vem var det som plötsligt hade dykt upp från ingenstans? Lär känna barnens och djurens vän Skogsmulle och följ med på hans allra första äventyr. Läsarna bjuds finurligt in till att bli små skogsdetektiver och upptäcka saker i naturen som man kanske inte har tänkt på tidigare. Små inslag av pysseluppgifter varvas med spännande kunskap om hur man kan ta ut väderstreck i naturen.
När du köper denna bok går 15 kr till Friluftsfrämjandets arbete med att bidra till ökad folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen, genom friluftsliv. Läs mer om Friluftsfrämjandets arbete på www.friluftsframjandet.se.
 
Författare:
Katarina Oldenburg
Lars Bällsten
 
Illustratör: Lars Bällsten
Ålder: 3-6 år
ISBN: 9789176216217
Förlag: Egmont Publishing AB
Antal sidor: 21

Egenskaper för Skogsmulle Och Den Röda Fjäder:
Språk: Svenska
Antal sidor: 21 st

Mer från Friluftsfrämjandet

Visa alla Litteratur

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!