Wokmix With Garlic & Chili - ID: A071262

FriluftsmatWokmix With Garlic & Chili

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Wokmix With Garlic & Chili från Friluftsmat

Lufttorkad Wokmix från Friluftsmat som passar perfekt för fjällvandring, båttur, stugan och annat friluftsliv. Innehåller 9 sorter torkade grönsaker. Woka med ris/nudlar, kyckling/räkor & woksås. Bara tillsätt valfri kryddmix för att få en välsmakande wokrätt.
Egenskaper för Wokmix With Garlic & Chili:
Innehåller soja: Nej
Nettovikt: 50 g
Innehåller ägg: Nej
Innehåller/kan innehålla spår av nötter: Nej
Glutenfri: Nej
Laktosfri: Ja
Vegansk: Ja
Vegetarisk: Ja
Friluftsmats produkter är inte frystorkade utan lufttorkade, detta för att det kräver mindre energi vid tillverkningen samt att smak och konsistens bevaras naturligt i produkten. Friluftsmat strävar även efter att erbjuda ett sortiment som är nyckelhålsmärkt. Samtliga förpackningarna kan användas om och om igen, och du kan till och med laga mat i dem. Tanken är att samtliga produkter ska kunna ätas precis som de är, torra rakt ur påsen och att de även ska kunna tillagas på ett enkelt sätt samtidigt som de ska hålla så hög kvalitet att de även lämpar sig till gourmetmatlagning. Kort sagt, produkterna ska kunna användas på olika sätt beroende på vilken situation du befinner dig i. Extremmat, gourmetmat eller mittemellan. Genom att ha ett skafferi av Friluftsmats produkter med dig på turen kan du variera din matlagning i det oändliga.

Mer från Friluftsmat

Visa alla Friluftsmat

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!