Multigrip Carbon F.L - ID: A068038

GABELMultigrip Carbon F.L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Multigrip Carbon F.L från GABEL

Multigrip Carbon F.L från Gabel är en modell som utvecklats för professionella användare som kräver en ultralätt men ändå pålitlig, resistent och bekväm alpinstav på vandringen. Den övre axeln är gjord av Gabels exklusiva Snake Carbon-fiber som gör staven mer motståndskraftig och lättare än de som är gjorda av vanligt kol; de återstående två nedre delarna är tillverkade av anodiserad aluminium (Alocs). Denna behandling minskar risken för korrosion över tid och skyddar axeln mot repor och kollisioner när de träffar stenarna samt ökar produktens hållbarhet även vid intensiv användning eller långa vandringar. Genom U-LOCK-systemet kan du enkelt ändra stavens längd efter dina behov. Soft-handtaget med Touring-skumförlängningen håller händerna varma och ger mer greppbara punkter för att klättra på branta sluttningar eller gå på områden täckta av mycket nysnö. Multigrip är också utrustat med Top Click System (T.C.S.) som gör att du enkelt kan ta bort, tvätta eller byta ut den mjuka och andningsbara Tech Lite-remmen. Carbide-spetsen ger en perfekt dragkraft även på grova och hala ytor. Multigrip Carbon F.L. är den modell som bergarbetare föredrar och rekommenderas starkt för de idrottsmän och idrottare som letar efter ett kompakt och utförande verktyg av överlägsen kvalitet. Material
Snake Carbon + AluF60
Ø 18/16/14 mm

Grepp:
01/28 + 01/58
Ergo Lite + Touring

Rem:
02/70 Tech Lite

Truga:
03/1-F - 03/27F
Power Race + S.S. Power

Spets:
05/5 + 08/15
Multi Fit + Carbide
Egenskaper för Multigrip Carbon F.L:
Längdspann: 66-144 cm cm
Kön: Unisex
Vikt per par: 510 g g
Hopfälld längd: 66 cm cm
Extra trugor medföljer: Ja
Ställbar längd: Ja
Ihopfällbar: Nej

Mer från GABEL

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!