Komplettera outdoor-garderoben - 20% rabatt på utvalda varumärken!*    Använd koden: BRANDS

Alpha 100/T5 mini paket - ID: A027791

GarminAlpha 100/T5 mini paket

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alpha 100/T5 mini paket från Garmin

Alpha 100 är en/T5 mini paket är ett set för avancerad hundspårning från Garmin. Alpha är användarvänlig och gör att du kan spåra upp till 20 hundar på ett avstånd upp till 14,5 km. Positionen uppdateras varje 2,5 sekund. Enheten kan också spåra dina jaktkamrater och du kan skicka förprogrammerade meddelanden till deras Alpha-enhet. (Alpha är inte kompatibel med Astro). Följ hastigheten, avståndet och riktningen för varje hund. Dessutom kan du se hundens status – om den springer, sitter eller har ståndskall. GPS-/GLONASS-antennen ger snabb och pålitlig satellituppkoppling och suverän positionering även i krävande terräng.

Med flera Alpha 100-enheter och T 5-hundhalsband kan du se positionen på upp till 20 hundar eller jägare på en stor, handskvänlig touchskärm. Alpha 100 levereras förprogrammerad med en topografisk karta (skala 1:100 000) över Europa som ger en god översikt. Vi rekommenderar dig att köpa vår detajerade Friluftskartan Prime v2 eller Friluftskartan Pro v4 över det området du jagar i.


Alpha 100
 • Tydlig, ljusstark och handskvänlig touchskärm på 3"
 • Spårar upp till 20 hundar eller jaktkamrater (se andra Alpha-användare)
 • Uppdateringsfrekvens på 2,5 sekunder
 • Skicka förprogrammerade meddelanden eller nödanrop via VHF – Alpha till Alpha
 • Geofence & radielarm – aviserar då din hund lämnar eller kommer in i ett definierat område
 • Fjärrstyrd ljud-/vibrationssignal och LED-lampa från Alpha
 • Förprogrammerad topografisk karta över Europa (1:100 000) och ett års prenumeration på Birdseye satellitbilder ingår
Avancerad spårning

Spåra upp till 20 hundar eller jägare (se andra Alpha-användare) upp till 14,5 km bort.

Kommunikation via VHF

Med Alpha-systemet kan du skicka förprogrammerade meddelanden till andra Alpha-enheter via VHF.

Nödanrop

Skicka ut ett nödanrop till alla tillkopplade jägare som anger din faktiska placering och gör det möjligt för dem att komma dit omedelbart.

VIRB fjärrkontroll

Starta och stoppa VIRB actionkamera med Alpha 100.

Geofence / radielarm

Ange ett område och få alarm då hunden lämnar eller kommer in i det området. LED-lampan på halsbandet (T 5) aktiveras via VHF.

T 5 hundhalsband
Hundhalsbandet T 5 är framtaget för att optimera jakt med hundar. Enheten är robust och vattentät ner till 10 meter, VHF-antennen är tillverkad av flätat stål och satellitmottagaren är en kombinerad GPS/GLONASS-mottagare. Detta avancerade hundspårningssystem får snabbt satellitmottagning och behåller mottagning även i tät skog och tuffare terräng.

T 5 har en uppdateringsfrekvens på ner till 2.5 sekunder (med Alpha). Uppdateringshastigheten kan när som helst ändras enligt dina önskemål via Alpha-enheten. Har du aktiverat räddningsläget, Rescue Mode, ändras uppdateringsfrekvensen automatiskt till varannan minut då batterikapaciteten är under 25%. Ett fulladdat batteri varar upp till 48 timmar, beroende på vilka inställningar som har valts.
Med hundhalsbandet T 5 får jägare möjlighet att kommunicera med hunden via vibration eller ljudsignal. T 5 har också LED-belysning som kan aktiveras från handenheten Alpha (via VHF) eller Astro 320 (via ANT+). LED-lampan syns på ett avstånd upp till 100 meter i totalt mörker.
T 5 är kompatibel med Alpha 100 och Astro 320. Det är däremot inte möjligt att använda de olika enheterna samtidigt för att spåra samma T 5-halsband. Vid användning tillsammans med Astro 320 utesluts vissa funktioner och handenheten behöver vara uppdaterad med den senaste mjukvaran.
T 5-enheter som säljs separat levereras med en 1 tums gul halsbandsrem.

Satellitmottagning

T 5`s huvudenhet sitter under halsen på hunden, men vi har placerat en högkänslig GPS/GLONASS-mottagare på toppen för bästa åtkomst till satelliterna.

Mer exakt

VHF-antennen av flätat stål är framtagen för att tåla tuff behandling. Spåra hunden upp till 14,5 km bort i öppen terräng med uppdatering ner till 2,5 sekunder. Vattentät ned till 10 meter.

Lång batteritid

Batteritid mellan 24 och 48 timmar, beroende på uppdateringsfrekvens. Kan justeras ned till 2,5 sekunder.

Rescue modus

Ställ in räddningsläge, Rescue Mode, och få förlängd batteritid och därmed längre tid till att leta efter hunden.
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

Visa alla GPS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!