Just nu har vi kampanjpriser på:
Kläder och utrustning  |   Camping  |   Vattensport
Se alla kampanjer här

Alpha 200, T5 Fullsize Bundle, Nordic - ID: A126739

GarminAlpha 200, T5 Fullsize Bundle, Nordic

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alpha 200, T5 Fullsize Bundle, Nordic från Garmin

Alpha 200, T5 Fullsize Bundle, Nordic är ett hundspårningssystem från Garmin som gör det enkelt att spåra och träna dina hundar. Detta paket innehåller en Alpha 200 T 5-hundenhet som har en kapacitiv 3,50″-tumspekskärm som är läsbar i solljus och en användarvänlig utformning med sex knappar. Med Alpha 200 kan du enkelt göra olika grupper för dina hundar och behåll inaktiva hundar i systemet för enklare konfigurering och hantering.
SE DINA HUNDAR
Spåra upp till 20 hundar på ett avstånd upp till 14,5 kilometer (beroende på hundenhet) med en uppdateringshastighet på 2,5 sekunder. Para ihop den med T 5 hundenhet (köps separat eller bundlad med enhet).

LISTA ÖVER HUNDAR/HANTERING AV GRUPPER
Behåll inaktiva hundar i din lista och hantera aktiva grupper. På så vis behöver du inte lägga till och ta bort hundar vid varje jakt. Para ihop den med T 5 hundenhet (köps separat eller bundlad med enhet).

APPEN GARMIN EXPLORE™
Para ihop med appen Garmin Explore i din kompatibla smartphone för att se hundspårningsinformation i realtid, spara hundarnas spår och spela upp spår på nytt för att se exakt vad som hände under jakten.

KOMPASS MED PRO VIEW
Kompassläget Pro View kan du med endast en snabb blick spåra dina hundar och se hur långt bort dina hundar är samt vilken riktning de rör sig i. Dessutom kommer du att se när en hund “trädskäller” eller “står stånd.”

STÖD FÖR MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala satellitnavigeringssystem (GPS och Galileo) så att du kan spåra dina hundar mer noggrant än med enbart GPS.

TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA
Med våra förinlästa Garmin TopoActive-kartor över Europa får du detaljerade vyer över topografiska höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och geografiska punkter.

BIRDSEYE DIRECT
hämta Birdseye Satellitbilder direkt till handenheten för en bättre vy än vad du kan se i verkligheten över din rutt, huvudleder, gläntor och mer.

NAVIGERINGSSENSORER
En barometrisk höjdmätare hjälper dig att registrera stigning och lutning samt se kortsiktiga trender gällande lufttryck. Den inbyggda 3-axlade elektroniska kompassen hjälper dig att hålla kursen - även då du står stilla.

SE ALLT
Den kapacitiva touchskärmen på 3,5″ kan läsas även i starkt solljus och gör det enkelt att hantera kartor, hundlistor och mer - även då du har handskar på dig.

STANNA UTE LÄNGE
Utbytbart batteri som varar upp till 20 timmar ger dig lugn och trygghet att vara länge ute på jakten.

FLER KARTOR
Tack vare microSD™-kortplatsen kan du läsa in fler kartalternativ som TopoPro- och Friluftskartan prime v2 kartor (köps separat).

Egenskaper för Alpha 200, T5 Fullsize Bundle, Nordic:
Inbyggt batteri: Nej
Vattenskydd: IPX7
Mått cirka (l x b): 68 x 162 x 34 cm
Max Batteritid: 20 h
Laddningsbara batterier: Ja
Vikt: 280 g
Batterikategori: Li Ion (Lithium-Ion)
Antal batterier 1 st
Batterier medföljer: Ja
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

Visa alla Hundpejl

 • Leveransalternativ

  • Budbee Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 999 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Budbee Boxleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 499 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Hemleverans Bulk - 0 kr 399 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Postnord Utlämningsställe - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 499 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!