Komplettera outdoor-garderoben - 20% rabatt på utvalda varumärken!*    Använd koden: BRANDS

Alpha® 200i/T 5 Dog Tracking Bundle - ID: A075074

GarminAlpha® 200i/T 5 Dog Tracking Bundle

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alpha® 200i/T 5 Dog Tracking Bundle från Garmin

Spåra dina hundar enkelt med Garmins Alpha 200i plus en T 5 hundenhet. Alpha 200i har inReach® Iridium-satellitteknologi, en kapacitiv 3,5-tums pekskärm som är läsbar i solljus och en användarvänlig design med sex knappar. Navigera enkelt under varje jakt med de bästa Garmin-kartorna och -sensorerna.
 • Övervaka upp till 20 hundar från upp till 14,5 kilometer (beroende på hundenhet) med en uppdateringshastighet på 2,5 sekunder. Para ihop den med hundenheterna T 5 eller T 5 mini (säljs separat eller som ett paket).
 • Behåll inaktiva hundar i listan över hundar och hantera aktiva grupper så att du inte behöver lägga till och ta bort hundar inför varje jakt. Para ihop den med hundenheterna T 5 eller T 5 Mini (säljs separat eller som ett paket).
 • Alpha 200i-handenhet med skärm som visar information om jakten
 • Med kompassläget för pro-vy får du en enkel och snabb överblick över i vilken riktning och hur långt bort dina hundar är. Dessutom ser du när en hund är i resning eller ställande läge.
 • Få åtkomst till flera globala satellitnavigeringssystem (GPS och Galileo) så att du kan spåra din flock mer noggrant än med enbart GPS.
 • Med våra förinlästa Garmin TopoActive-kartor över Europa får du detaljerade vyer över topografiska höjder, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och geografiska punkter.
 • Hämta BirdsEye-satellitbilder direkt till handenheten för en bättre vy än vad du kan se i verkligheten över din rutt, huvudleder, gläntor och mer.
 • En barometrisk höjdmätare hjälper dig att noggrant övervaka höjdskillnader och se utvecklingen i lufttryck på kort sikt, och den inbyggda lutningskompenserade elektroniska treaxlade kompassen håller kursen åt dig, oavsett om du rör dig eller inte.
 • Den kapacitiva pekskärmen på 3,5 tum som är läsbar i solljus gör det enkelt att se och interagera med kartor, hunddata och mycket mer.
 • Det utbytbara batteriet håller i upp till 20 timmar eller i upp till 15 timmar med inReach-teknologi aktiverad.
 • Tack vare microSD™-kortplatsen kan du läsa in fler kartalternativ som TopoPro- (säljs separat).
 • Utbyt SMS med nära och kära, publicera på sociala medier eller kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet (satellitabonnemang krävs).
 • I händelse av en nödsituation utlöser du ett interaktivt SOS-meddelande till GEOS, ett professionellt globalt övervaknings- och responscenter som är tillgängligt dygnet runt (satellitabonnemang krävs).
 • Spåra din position och dela den med dem hemma eller andra ute i skogen så att de kan se din status eller pinga din enhet och se din GPS-position med mera (satellitabonnemang krävs).
 • Istället för att förlita sig på mobiltelefonens täckning överförs nu dina meddelanden, SOS-varningar och spårning via det globala Iridium-satellitnätverket (satellitabonnemang krävs).

Egenskaper för Alpha® 200i/T 5 Dog Tracking Bundle:
Pekskärm: Nej
Max Batteritid: 20 h
Inbyggt minne: 16 GB
Skärmstorlek: 3,5 Tum
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 68 x 162 x 34 mm
Vikt: 280 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

Visa alla GPS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!