DriveTrack™ 70LMT, Europe - ID: A031058

GarminDriveTrack™ 70LMT, Europe

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om DriveTrack™ 70LMT, Europe från Garmin

DriveTrack™ 70LMT, Europe är en GPS från Garmin som kan användas både som en Gps för fordon och som en hundspårare. På så sätt kan du hålla kolla på dina jakthundar när de försvinner i väg i skogen, varje hund som är inom spårningsräckvidd har en egen markör.
 • Kan användas med hundsystemen Alpha® 50 och 100 för att visa vägen och spåra dina hundar från fordonet
 • Visar vägar, leder och hundpositioner på en ljusstark 7,0-tums skärm där du använder multitouch för att zooma
 • Innehåller förinläst fritidskarta över Europa och 1 års kostnadsfritt abonnemang på Birds Eye-satellitbilder
 • Detaljerade City Navigator-vägkartor över Europa med kostnadsfria kartuppdateringar
 • Vägkartorna har guidning sväng för sväng samt förarvarningar för skarpa kurvor, hastighetsändring, skolzoner och mer

När du är ute och kör ger Garmin DriveTrack dig förarvarningar för att uppmuntra till säkrare körning och öka situationsberedskapen. Varningarna består av varningar för skarpa kurvor, hastighetsändringar, järnvägsövergångar, viltövergångar med mera. Dessutom ger enheten dig information om du kör åt fel håll på en enkelriktad gata – och skickar också varningar när du närmar dig skolzoner. Få varningar om närliggande rödljus- och fartkameror. För längre körsträckor föreslår en trötthetsvarning tidpunkter för pauser och möjliga rastplatser efter flera timmars körning. Funktionen Längre fram visar platser och milstolpar längs din rutt – direkt på navigeringsskärmen – så att du får information om vad som finns längre fram innan du når destinationen.

Garmin DriveTrack omdefinierar guidning sväng för sväng med Garmin Real Directions™ lättförståeliga köranvisningar som vägleder dig som en vän, med igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus (t.ex. "Sväng höger efter den röda byggnaden" eller "Sväng vänster efter kyrkan"). Den har miljontals förinlästa nya och populära platser, tack vare Foursquare®.
Egenskaper för DriveTrack™ 70LMT, Europe:
Pekskärm: Ja
Kamera: Nej
Max Batteritid: 1 h
Laddningsbara batterier: Ja
Micro SD: Ja
Micro USB: Ja
Skärmstorlek: 7 Tum
Vattentät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 189x111x20 mm
Vikt: 306 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

Visa alla GPS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!