eTrex® 32x - ID: A058741

GarmineTrex® 32x

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om eTrex® 32x från Garmin

eTrex 22x och eTrex 32x är användarvänliga, tåliga och prisvärda, vilket eTrex-serien med handhållna GPS:er är känd för. De har även förladdade TopoActive-kartor över Europa. Enheterna är perfekta för fyrhjulingar, cyklar, båtar och vandring. Se vägen
 • eTrex 22x och 32x har förbättrade 2,2-tumsskärmar med 65 000 färger och går att läsa i solljus. Handenheterna är slitstarka, vattentåliga och gjorda för att stå emot elementen.
Utforska terrängen
 • Handenheterna eTrex 22x och 32x levereras förladdade med TopoActive-kartor över Europa som visar vägar och leder så att du kan lämna vägnätet. Nu kan du lära känna omgivningen – som vattenvägar, naturkännetecken samt byggnader, internationella gränser med mera. Du kan också hitta tusentals intressanta platser, inklusive butiker, restauranger, universitet, parkeringsplatser och boende.
Håll positionen
 • eTrex-serien har både GPS- och GLONASS-satellitsystem så mottagaren klarar att spåra i mer krävande miljöer än om den bara haft GPS. eTrex 32x har en 3-axlad kompass och barometrisk höjdmätare, vilket gör det enkelt för dig att hålla kursen.
Lägg till kartor
 • Med microSD-kortplats och utökat internminne på 8 GB kan du enkelt hämta fler kartor för vart äventyret än tar dig.
Satellitbilder
 • Båda enheterna har stöd för BirdsEye-satellitbilder (abonnemang krävs) så att du kan hämta och integrera satellitbilder med kartorna.
Hitta det roliga
 • eTrex 22x och eTrex 32x har stöd för papperslös geocaching. Ladda upp GPX-filer direkt till enheten och se viktig information som plats, terräng och tips från Geocaching.com.
Ta dig vart du vill
 • eTrex har en mängd kompatibla fästen och är utformad som en hand-GPS för utomhusbruk, perfekt att använda på fyrhjulingar eller cyklar, på båtar eller till fots. Använd bilfästet och City Navigator® NT -kartor för talade köranvisningar sväng för sväng, eller det tåliga fästet för motorcykel eller fyrhjuling. Vart du än tänker ta med dig eTrex finns det kartor och fästen för att du ska komma dit.
Egenskaper för eTrex® 32x:
Pekskärm: Ja
Kamera: Nej
Max Batteritid: 25 h
Inbyggt minne: 8 GB
Laddningsbara batterier: Nej
Micro SD: Ja
Skärmstorlek: 2,2 Tum
Mått Längd x Bredd x Höjd: 54 x 103 x 33 mm
Vikt: 141,7 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

Visa alla GPS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!