eTrex® Touch 25 Western Europe - ID: A021711

GarmineTrex® Touch 25 Western Europe

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om eTrex® Touch 25 Western Europe från Garmin

eTrex Touch 25 är den nya handburna familje-GPS:en för utomhusaktiviteter, perfekt för alla som gillar att vara ute i naturen – från fritidscyklister och vandrare till nybörjare inom geocaching. eTrex Touch 25 levereras med förinstallerade TopoActive-kartor över Europa och optimerade aktivitetsprofiler för olika fritidsaktiviteter och dessutom 250 000 geocacher för mängder av roliga utomhusaktiviteter. För att göra det ännu enklare att komma igång medföljer ett cykelfäste i förpackningen. Ge dig ut och ha roligt med familjen! eTrex guidar dig varje steg på vägen.

Fungerar lika bra som en gps i bilen, på din cykeltur som när du är ute och vandrar.

eTrex 25 levereras med en elektronisk kompass som visar dig riktningen till målet även när du själv står still – vilket är till stor hjälp under korta pauser på ett geocachingäventyr.

 • Lättanvänd pekskärm
 • Vattentät
 • Reptålig skärm
 • Spara och återupplev dina äventyr
 • Fäste på baksidan för montering på ryggsäckar, i bilar och båtar mm.
Blank
Egenskaper för eTrex® Touch 25 Western Europe:
Pekskärm: Ja
Kamera: Nej
Android: Nej
Max Batteritid: 16 h
Inbyggt minne: 8 GB
Mått LängdxBreddxHöjd 5.8 x 3.3 x 10.2 cm
Micro SD: Ja
Skärmstorlek: 2.6 Tum
Vattentät: Ja
Vikt: 159 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

Visa alla GPS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!