GarminFenix 3 HR

Kampanj

Fenix 3 HR - ID: A026267

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Fenix 3 HR från Garmin

fēnix 3 HR är en sportklocka från Garmin med GPS, utformad för krävande idrottare och äventyrare av alla slag. Genom att lägga till Elevate-pulsmätning vid handleden blir klockan redo för action och tävlingar när som helst. Klockan är fullspäckad med funktioner för multisportträning, terränglöpning och navigering. Den har en sportig design med kvalitetsmaterial och smarta funktioner.
 • EXO-antenn i rostfritt stål med GPS- och GLONASS-mottagning
 • Elevate-teknik för pulsmätning vid handleden
 • fēnix 3 HR Silver edition med skyddat kupolformat kristallglas och 1,2 tums färgdisplay som är läsbar även i solljus
 • Funktioner för konditionsträning, bland annat avancerad löpdynamik, steglängd, kvot vertikal rörelse/steglängd, VO2 Max, återhämtningsrådgivare
 • Navigeringsfunktioner utomhus som treaxlad kompass, höjdmätare och barometer samt TracBack-funktion
 • Smartaviseringar och hämtning av datafält, urtavlor, widgets och appar från Connect IQ

Åtkomst till Connect IQTM -plattformen gör att det går att anpassa urtavlor och datafält och ger tillgång till hämtningsbara widgets och appar.

Vilken utmaning som än väntar – det här är klockan för dig!
fēnix 3 HR är utformad för att hjälpa människor vid deras fritidsaktiviteter och friluftsliv. Den är till stor hjälp vid krävande idrottsutövning som löpning, cykling, simning, terränglöpning, rodd, inomhusträning, längdskidåkning samt triathlon och fritidsaktiviteter som vandring, paddelsurfing, klättring, utförsåkning och mycket mer. Den mäter dina prestationer medan du tränar, håller reda på aktiviteter så att du kan dela dem med andra och navigerar dig tillbaka hem efter äventyret. Och det slutar inte där – det nya Connect IQ-appstödet för fēnix 3 ger också möjligheter att utveckla många fler funktioner, för alla typer av aktiviteter.
 
Klarar tuffa förhållanden
Den sportiga fēnix 3 HR har en skyddande infattning och knappar i rostfritt stål med PVD-beläggning, UV-behandlat silikonarmband och ett extremt starkt glasfiberförstärkt hölje för extra hållbarhet. En Chroma-skärm i färg med hög upplösning som är läsbar i solljus med LED-bakgrundsbelysning visar dina data tydligt i vilket ljus som helst. fēnix 3 HR är vattenklassad för 100 meter och har en batteritid på upp till 50 timmar i UltraTrac-batterisparläge, 20 timmar i GPS-läge och upp till 3 veckor i smartwatchläge (allt beroende på inställningar).

Elevate – pulsmätning vid handleden
För att ge den ambitiösa idrottaren ultimat frihet innehåller fēnix 3 HR Elevate-teknik för pulsmätning vid handleden. På så vis kan du hålla koll på dina pulsdata utan att behöva bära något pulsband. Utöver att kontrollera dina prestationer under träningen kan du även hålla koll på dina dagliga aktiviteter med pulsövervakning dygnet runt och få mer exakt information om förbrända kalorier under dagen.
 
Håller koll på dina prestationer i många olika sporter och på många olika sätt
fēnix 3 HR passar för idrottare som vill hålla koll på sina prestationer i olika sporter. Utöver löpningsfunktioner finns det också särskilda funktioner för simträning, skidåkning, roddsporter som paddelsurfing samt golf. Under simträningen håller fēnix 3 koll på distans, tempo, antal simtag med mera. I läget för skidor/snowboard kan du hålla koll på hela din skiddag med fart, distans, fallhöjd och automatisk åkräknare (med Auto Pause i liftkön) med mera, och du har alla data nära till hands när du vill. För rodd har fēnix 3 omfattande roddinformation, bland annat antal roddtag, roddtagstempo och även roddtagseffektivitet, som tar hjälp av Virtual Partner under träningen. I golfläget får du avståndet till främre delen, bakre delen och mittdelen av greenen för varje bana som du hämtat från Garmin Connect. Via trådlös ANT+®-anslutning kan du dessutom använda fēnix 3 som fjärrkontroll till VIRB®-actionkameror även när du har handskar på dig.

Bevis för din potential
fēnix 3 HR är fullmatad med ytterligare träningsfunktioner som ger dig information om din form och kondition. VO2 Max-beräkningen samlar in information, bland annat om din löphastighet, antal pulsslag per minut och pulsvariabilitet, för att beräkna den högsta volymen syre du kan förbruka per minut. Håll reda på förändringar för att se hur din kondition förbättras och för att jämföra dig med dina vänner. Andra träningsdata är återhämtningsrådgivaren med en återhämtningstimer och återhämtningskontroll samt förutsägning av tävlingstider som uppskattar din ideala målgångstid baserat på ditt aktuella VO2 Max-värde.

Mät alla aspekter av löpningen
När du tar löpningen på allvar håller fēnix 3 HR med HRM-Run-mätare som tillval koll på alla avancerade data som behövs för att ge dig bättre förståelse och möjlighet till förbättring:

Avancerad löpdynamik analyserar din löpning:

Vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd – graden av ”studs” i din löprörelse och förhållandet mellan fördel och steglängd

Markkontakttid och balans – visar hur lång tid under löprörelsen som din fot befinner sig i kontakt med marken istället för i luften och ger dig möjlighet att kontrollera din löpsymmetri
Kadens – antal steg per minut
Steglängd – fastställer ett responsivt aktuellt tempo
Fysiologiska mätningar mäter din puls för att tillhandahålla:

Träningsbelastning – fēnix 3 mäter pulsvariabiliteten när du står stilla i 3 minuter och ger dig en beräknad stressnivå. Skalan är 1 till 100, där en låg siffra anger en lägre stressnivå

Prestationsförhållande – när du sprungit i 6–20 minuter jämför fēnix 3 ditt realtidsförhållande med dina genomsnittliga konditionsnivåer
Mjölksyratröskel – genom analys av ditt tempo och din puls beräknar fēnix 3 den punkt där musklerna snabbt börjar tröttna

Hitta hela vägen
fēnix 3 HR har omfattande navigerings- och spårningsfunktioner som vägleder dig på och utanför de allmänna vägarna. fēnix 3 spelar in ett spår via GPS och skapar ett spår medan du förflyttar dig. Du kan också markera platser, t.ex. en start-/mållinje, en kontrollplats längs banan eller en campingplats, ett fordon eller någon annan intressant plats. Med fēnix 3 kan du skapa och följa banor eller markera upp till 1 000 platser och navigera till dem. Planera resor och dela äventyr med familj och vänner via BaseCamp – Garmins kostnadsfria planeringsverktyg på datorn.

Mer än bara ABC-sensorer
fēnix 3 HR är utrustad med en barometrisk höjdmätare och en elektronisk treaxlad kompass. Enheten kalibrerar automatiskt dessa sensorer med hjälp av GPS-mottagaren för att ge så exakt information som möjligt. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för exakt övervakning av stigning och sänkning. Barometern visar utvecklingen i lufttryck på kort sikt och kan användas till att förutsäga väderförändringar. Den treaxlade elektroniska kompassen håller kursen åt dig oavsett om du rör på dig eller. För noggrann temperaturavläsning via klockan kan fēnix 3 paras ihop med vår externa temperatursensor tempe.
Se till att skaffa en
Anpassa fēnix 3 HR med kostnadsfria hämtningar från Connect IQ. Du kan snabbt anpassa urtavlan, lägg till datafält och hämta program och widgets som innehåller snabbt överblickbar information.

Håll kontakten
fēnix 3 HR är riktigt smart och håller dig i kontakt med omvärlden – till exempel via din smartphone så att du kan ta emot smartaviseringar direkt på din klocka och genom att du automatiskt kan spara statistik på Garmin Connect under dagen. Om du vill kan fēnix 3 även hålla din familj och dina vänner informerade om var du befinner dig via LiveTrack. Få ut ännu mer information via fēnix 3 genom att kombinera den med någon av de många Garmin ANT+-sensorer som finns som tillbehör, till exempel Vector för att se kraft då du cyklar, tempe för temperatur, HRM-run för löpdynamik med flera.

 
Egenskaper för Fenix 3 HR:
Vattenskydd: 10 ATM
Max Batteritid: 16 h
Laddningsbara batterier: Ja
GPS: Ja
Höjdmätare: Ja
Optisk pulsmätare: Ja
Fotenhet ingår: Nej
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 51,5 x 51,5 x 16 mm
Vikt: 86 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!