GarminFootPod

  FootPod - ID: A007877

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om FootPod från Garmin

  Garmins FootPod ger dig möjligheten att mäta sprungen distans och din kadens (stegfrekvens), oavsett om du är inomhus, på ett löpband eller utomhus. Ger också den enklare klockan FR70 möjlighet att mäta kadens och distans, trots att den saknar GPS. 

  Liten och smidig sensor som du fäster på skosnörena, eller i sulans dedikerade fack om dina skor är utrustade med ett sådant. Ett litet utbytbart klockbatteri står för spänningen, och det håller ungefär ett år för en normalt tränande.

   

  Till skillnad från enklare stegräknare använder sig FootPod av avancerad MEMS-sensorteknik för att analysera dina rörelser. Tekniken registrerar enligt Garmin variationer i steglängden och når en 98%-ig noggrannhet när det gäller hastighet och distans.

   

  Kompatibel med följande enheter:

  ANT+ Adapter for iPhone
  D2
  Fenix
  Forerunner 210, 220, 305, 310 XT, 405, 405 CX, 410, 610, 620, 910 XT
  Fr60, FR70
  Garmin Fit

  Tactix  

  Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

  Mer från Garmin

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!