27591

Forerunner 245 - ID: A057387

Kanonpriser!

GarminForerunner 245

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Forerunner 245 från Garmin

Du sköter löpningen. Forerunner 245 sköter tankearbetet. Forerunner 245 är en smartwatch med GPS från Garmin som inte bara talar om var du sprang. Den registrerar även din statistik, samlar in data och får all information om din prestation, löpform, träningshistorik och även dina mål. Med denna klocka utvärderas prestationsstatistik som VO2 Max, aerob och anaerob Training Effect samt träningsstatus, vilket visar om du tränar för lite eller för mycket. Den spårar även avancerad löpdynamik som balans för markkontakttid och steglängd. Få åtkomst till avancerade träningspass och få kostnadsfria träningsprogram, eller skapa egna anpassade träningspass på Garmin Connect™, Garmins kostnadsfria träningsgrupp online.
GARMIN COACH
De anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan.

INBYGGDA SPORTAPPAR
Variera träningen med aktivitetsprofiler för cykling, simning i simbassäng, inomhusrodd, crosstrainer, trappmaskin och mycket mer.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Klockan mäter din puls kontinuerligt3 och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. Den fungerar till och med under vatten.

INBYGGD GPS
Registrera var du springer och få relevant statistik, inklusive distans, tempo och intervaller.

LÖPDYNAMIK
När Forerunner 245 används med ett kompatibelt tillbehör kan du använda det för att mäta viktiga löpdata till exempel kadens, steglängd, markkontakttid och balans och mycket mer.

VO2-MAX
Träna smartare med VO2 max,, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera. Det här mätvärdet tar till och med hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.

PULSE OX-SENSOR
Sensorn vid handleden beräknar blodets syremättnad4, som du kan använda för att bedöma hur kroppen absorberar syre – särskilt när du sover.

TRÄNINGSSTATUS
Det här mätvärdet utvärderar din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått din toppform eller tränar för mycket.

TRAINING EFFECT
Se hur dina träningspass påverkar utvecklingen av uthållighet, fart och kraft med aerobisk och anaerob träningseffekts- feedback.

TRÄNINGSBELASTNING
Den här siffran mäter träningsvolymen från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik.

BATTERITID
Spring snabbare än någonsin med en klocka som är kraftfull nog att hänga med dig. Du får upp till 7 dagars batteritid i smartwatchläge och upp till 24 timmar i GPS-läge.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

MENSREGISTRERING
Registrera menscykelinformation, logga fysiska och känslomässiga symptom och anteckna cykler som är regelbundna, oregelbundna eller om du är på väg in i klimakteriet för att bättre förstå din kropp.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering2 din plats till dina nödkontakter.

CONNECT IQ™
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ Store.

SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT™
Överför dina aktiviteter till Garmin Connect för att interagera med ett växande community där människor kan koppla upp sig och tävla – och dela med sig av sina triumfer på sociala medier.

Egenskaper för Forerunner 245:
Vattenskydd: 5 ATM
Max Batteritid: 168 h
GPS: Ja
Optisk pulsmätare: Ja
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 42.3 x 12.2 x 2.3 mm
Vikt: 38,5 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!