GarminForerunner 245

  Forerunner 245 - ID: A057387

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om Forerunner 245 från Garmin

  Du sköter löpningen. Forerunner 245 sköter tankearbetet. Forerunner 245 är en smartwatch med GPS från Garmin som inte bara talar om var du sprang. Den registrerar även din statistik, samlar in data och får all information om din prestation, löpform, träningshistorik och även dina mål. Med denna klocka utvärderas prestationsstatistik som VO2 Max, aerob och anaerob Training Effect samt träningsstatus, vilket visar om du tränar för lite eller för mycket. Den spårar även avancerad löpdynamik som balans för markkontakttid och steglängd. Få åtkomst till avancerade träningspass och få kostnadsfria träningsprogram, eller skapa egna anpassade träningspass på Garmin Connect™, Garmins kostnadsfria träningsgrupp online.
  • Utvärderar din träningsstatus för att visa om det skulle vara bra med ytterligare ett träningspass den här veckan eller om du har tränat för mycket och behöver en vilodag. Den har även fler funktioner för prestationsövervakning
  • Få kostnadsfria, anpassningsbara träningsprogram från Garmin Coach eller skapa egna träningspass i Garmin Connect™, vår träningsgrupp online
  • Visar avancerad löpdynamik, inklusive balans för markkontakttid, steglängd, kvot vertikal rörelse/steglängd och mer
  • Anpassa med kostnadsfria urtavlor, appar med mera från Connect IQ™-butiken
  • Batteritid: upp till 7 dagar i smartwatch-läge och upp till 6 timmar i GPS-läge med musik
  Egenskaper för Forerunner 245:
  Vattenskydd: 5 ATM
  Max Batteritid: 168 h
  GPS: Ja
  Optisk pulsmätare: Ja
  Fotenhet ingår: Nej
  Pulsband ingår: Nej
  Mått Längd x Bredd x Höjd: 42.3 x 12.2 x 2.3 mm
  Vikt: 38,5 g
  Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

  Mer från Garmin

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!