Forerunner 645 - ID: A040272

GarminForerunner 645

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Forerunner 645 från Garmin

Forerunner 645 är en lättanvänd och stilren löparklocka från Garmin som gör det enkelt att hålla sig i form och uppkopplad. Den är fullpackad med smarta funktioner så som pulsmätning direkt vid handleden och grundläggande smartaviseringar. Dessutom är den utrustad med Garmin Pay Ready, som gör att du kan lämna plånboken hemma. Du kan också utnyttja verktyg för att hålla koll på konditionen samt enkelt registrera aktiviteter och automatiskt överföra data till Garmin Connect, där du verkligen kan hålla koll på din personliga statistik. Nu kan du även lyssna på Spotify via din Garmin Forerunner 645. Allt du behöver är ett Premium konto, Bluetooth hörlurar, sen slå på Wi-fi på klockan och ladda ner Spotify appen från Garmin ConnectIQ.
 • Innehåller den kontaktlösa betalningsmetoden Garmin Pay™ Ready för enkla betalningar med klockan, så att du kan lämna kontanter och kort hemma
 • Har avancerad löpdynamik inklusive balans för markkontakttid, steglängd, kvot vertikal rörelse/steglängd och mer
 • Använder pulsmätning vid handleden för att registrera din prestation, däribland utvärdering av din aktuella träningsstatus
 • Batteritid: upp till 7 dagar i smartwatch-läge och 5 timmar i GPS-läge
I lådan:
 • Forerunner 645
 • Laddningskabel
 • Dokumentation

Egenskaper för Forerunner 645:
Vattenskydd: 5 ATM
Max Batteritid: 168 h
Laddningsbara batterier: Ja
GPS: Ja
Höjdmätare: Ja
Optisk pulsmätare: Ja
Fotenhet ingår: Nej
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 42.5 x 42.5 x 13.5 mm
Vikt: 42,2 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!