Garmin Jakt - Hundar är utrustade med otroliga lukt-, hörsel-, syn- och smaksinnen. Ursprungligen levde hunddjur som varg, schakal och räv vilda med en unik förmåga att anpassa sig efter livet i vildmarken. Hundar valde att närma sig människan då de insåg att de enkelt kunde hitta och stjäla föda ifrån dem. Då människan tog vargungar och gjorde dem tama blev de djurets nya flockledare. De tama hundarna användes till att vakta boskapen och hjälpa till vid jakt.

Garmin Jakt

(8 produkter)

Idag anser många att hunden är människans bästa vän, en trogen kamrat och ett trevligt sällskap. Eftersom hunden härstammar från vildmarken är den perfekt att ta med på vildmarksäventyr.
Spåra och jaga

De flesta hundar kan spåra - en del bättre än andra, men man brukar säga att övning ger färdighet. Vissa hundar är avlade med jaktinstinkt och oavsett kvalité på din hund är den ett bra sällskap i skog och mark. På Outnorth har vi samlat ett noga utvalt sortiment från Garmin för att underlätta ert äventyr tillsammans.

En produkt du hittar i sortimentet från Garmin är Alpha 100/T5. Ett paket med GPS utrustning för dig och din hund. Med hjälp av Alpha kan du spåra hunden från avstånd upp till 14,5 kilometer, du får även veta hundens exakta position med 2,5 sekunders mellanrum. Har du en gång provat detta verktyg vet du hur ovärderlig det är för att du och din hund ska prestera maximalt.
Underlätta äventyret med din fyrfotade vän

Tack vare Garmin T5 GPS utrustad med LED-signallampor kan du se vart hunden befinner sig på natten, ljuset syns på upp till 100 meters avstånd. Den är dessutom robust och vattentålig ner till 10 meters djup och klarar av de flesta förhållanden din hund kan tänkas befinna sig i. T5 sitter fast på en halsbandsrem, och skulle du vilja byta färg eller byta ut remmen om den blivit slititen hittar du flera olika varianter att köpa separat på Outnorth.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!