Garmin Klockor - Garmins klockor och aktivitetsarmband är till för att du ska hålla koll på ditt träningsresultat och förbättra din träningsprestation. Tanken är att Garmin klockan ska bli en grundläggande del av livet, vara användarvänlig och av högsta kvalitet. I sortimentet hittar du smarta klockor för både herr och dam.

Garmin Klockor

(74 produkter)

Rätt klocka för dina ändamål


Välj din aktivitetsklocka efter personliga mål och krav. Garmin har både enkla och avancerade modeller i sortimentet, de mer avancerade modellerna har flertalet funktioner för att hjälpa dig prestera på topp. En avancerad Garmin klocka kan bland annat paras ihop med din telefon för att visa sms, e-post och andra meddelanden. Den kan hjälpa dig att navigera med hjälp av inbyggda kartor och GPS, räkna steg med stegräknare, hjälpa dig analysera utvunnen data från träningspass med mera. Dessa funktioner passar dig som tränar på en seriös nivå eller för dig som är en tekniknörd. Vill du ha en enklare medhjälpare i vardagen rekommenderar vi ett aktivitetsarmband, en enklare klocka som påminner om rörelse när du är för stillasittande, visar steg, avstånd och kalorier med mera. En perfekt medhjälpare när du vill bli mer konsekvent med din träning och din aktivitet.

Snygg och smart klocka


Klockorna från Garmin är både snygga och smarta. När du en gång använt en aktivitetsklocka- eller armband kommer du förstå varför de är så populära. Gör det enkelt att hålla koll på din träning, resultat och förbättringar med aktivitetsklocka som enkelt fästs runt din handled. Här hittar du flertalet modeller i olika stilar - välj den som speglar din personlighet bäst. Det har aldrig varit lättare att förbättra din träning och hälsa!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!