Inreach Explorer+ - ID: A031059

GarminInreach Explorer+

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Inreach Explorer+ från Garmin

Inreach Explorer+ är en handburen satellitkommunikationsenhet från Garmin som är utformad för dig som på ett säkert sätt vill ta dig längre bort och uppleva mer. InReach möjliggör kommunikation, platsdelning, navigering och viktiga SOS-funktioner så att du kan njuta av ditt friluftsäventyr men ändå kunna få snabb kontakt med omvärlden om det skulle behövas.
Utforska var som helst. Kommunicera överallt.
Med hjälp av Iridium-satellitnätverkets globala täckning kan du med dessa bärbara allroundenheter utbyta sms med alla mobiltelefonnummer eller e-postadresser var som helst, medan du använder GPS för att spåra och dela ditt reseförlopp. Du kan också posta till sociala medier eller till och med kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet.

I händelse av en riskfylld situation kan du också använda inReach till att utlösa ett SOS till övervakningscentret dygnet runt, skicka sms fram och tillbaka om vilken nödsituation du befinner dig i och ta emot bekräftelse när hjälp är på väg.

När du reser utomlands finns det många saker att tänka på för att göra din resa till ett fantastiskt äventyr. Du kan vara lugn när du reser med vetskapen om att du har konstant täckning, att du kan prata med släkt och vänner eller ringa in en räddning och alltid veta exakt vad kostnaderna blir – tack vare inReachs serviceplaner. Känn dig alltid uppkopplad och säker, fri att utforska det okända.


Ingen mobilsignal? Inga problem.
inReach SE+ och Explorer+ ger dig alla verktygen för att vara helt uppkopplad. Du behöver inte oroa dig för att inte vara inom räckhåll för mobiltelefonsignaler – eller vad som händer i många fall vid sporadisk täckning i perifera zoner eller områden utan täckning. Din inReach-kommunikationsenhet fungerar överallt, så du är aldrig utan täckning och aldrig utom räckhåll.

Vem besvarar dina SOS? GEOS gör det.
GEOS är världsledande inom nödlarmslösningar och övervakning. De har stöttat räddningar i mer än 140 länder och räddat många liv under processen. Och de finns tillhands dygnet runt, året runt för att svara på SOS, spåra din enhet och meddela rätt kontakter och räddningspersonal i ditt område. Därefter, när hjälpen är på väg, fortsätter GEOS att skicka sms fram och tillbaka med dig med uppdateringar och viktig information tills situationen är löst.Para ihop med en mobil enhet
För ännu mer kapacitet och bekvämlighet synkar den kostnadsfria appen Earthmate® dina inReach-enheter via Bluetooth® med din kompatibla Apple®- eller Android™-enhet1 så att du har tillgång till obegränsade kartor och flygbilder. Dessutom kan du med Earthmate enkelt använda alla inReach-funktioner på den ihopparade mobila enheten. För enklare meddelanden kan du även synkronisera din inReach-enhet med telefonens kontaktlista för att nå vem som helst, var som helst.

Väderinformation överallt
Den valfria inReach-väderprognostjänsten tillhandahåller detaljerade uppdateringar direkt till inReach-enheten, kompatibel smartphone eller surfplatta ihopparad med Earthmate-appen, så att du vet vad du kan förvänta dig längs vägen. Standard-, premium- och marina väderpaket erbjuds. Du kan begära väderprognoser för din aktuella plats eller annan waypoint eller destination i din resplan.
Obegränsad molnlagring och reseplanering ingår
Alla inReach-enheter levereras med fri tillgång till en molndriven portal för att planera dina resor med rutter och waypoints, skapa förinställda meddelanden och snabbtexter, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar, uppdatera firmware, hämta ytterligare TOPO-kartor, länka dina konton i sociala medier, lagra all din platssökningsinformation och mycket mer.

Byggd för den tuffa vildmarken
Tåliga, hållbara, stöttåliga och vattenklassade till IPX7, inReach SE+ och Explorer+ är byggda för att hålla dig igång – oavsett vilken omgivning du befinner dig i. Ett internt, laddningsbart litiumbatteri medföljer som standard på båda enheterna så att du kan räkna med lång batteritid i alla lägen. Ladda via vanlig microUSB-strömkabel eller valfri 12 V-laddare.


Vilken inReach är den rätta för dig?
Som satellitkommunikationsenheter erbjuder både inReach SE+ och Explorer+ identiska meddelandefunktioner. Det är dock på GPS-navigationssidan som skillnaderna blir tydliga. Medan inReach SE+ använder GPS för att ge standardnätsnavigering och gör så att du kan släppa waypoints, markera viktiga platser, spåra ditt förlopp och följa ett spår tillbaka till basen, går inReach Explorer+ ett steg längre och tillhandahåller omfattande navigerings- och spårningsfunktioner som vägleder dig på och utanför allfarvägen med fullfjädrad GPS med förinlästa TOPO-kartor och waypointruttning som kan ses direkt på enheten. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för att noggrant övervaka stigning och sänkning och barometern kan hjälpa till att övervaka lufttrycket, medan den digitala kompassen håller din riktning och hjälper dig att hitta rätt även när det är dålig sikt.
Egenskaper för Inreach Explorer+:
Kamera: Nej
Max Batteritid: 720 h
Inbyggt minne: 2 GB
Laddningsbara batterier: Ja
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 68 x 164 x 38 mm
Vikt: 213 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

Visa alla GPS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!