BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Instinct Tactical Edition - ID: A075472

Nyhet!

GarminInstinct Tactical Edition

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Instinct Tactical Edition från Garmin

Instinct Tactical Edition är en tålig äventyrsklocka med GPS från Garmin är redo för nästa uppdrag och gjord för att klara de tuffaste miljöerna.
MILITÄRSTANDARD 810
Instinct Tactical är tillverkad för att klara den amerikanska militärstandarden 810 för värme-, stöt- och vattentålighet (vattenklassad till 100 meter).

SLITSTARK BOETT OCH SKÄRM
Boetten i fiberförstärkt polymer gör klockan extra slitstark och den kemiskt förstärkta och reptåliga skärmen har hög kontrast och kan läsas i solljus.

TÅLIGA ARMBAND
De helt ventilerade silikonarmbanden har två oberoende, löstagbara öglor för att hålla den säkert på plats och säkerställa att du inte fastnar i saker.

BATTERITID
Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri med upp till 14 dagar i smartwatch-läge, upp till 16 timmar i GPS-läge och upp till 40 timmar i UltraTrac™ batterisparläge.

SMYGLÄGE
Aktivera smygläge för att förhindra att din GPS-position lagras och delas och för att avaktivera trådlös anslutning och kommunikation.

JUMPMASTER-LÄGE
Den här funktionen beräknar högsta utlösningshöjd enligt militära riktlinjer och hjälper dig att hitta målet när du har hoppat.

Instinct Tactical Tactical skärm med projicerad waypoint
PROJICERA WAYPOINT
För extra sinnesro kan du skapa en waypoint för att märka ut var ditt fordon befinner sig innan du startar resan.

DUBBELT POSITIONSFORMAT
Du kan enkelt synkronisera din plats med andra genom att se både universal transverse mercator (UTM) och det militära rutnätsystemet (MGRS) på samma skärm.

KOMPATIBEL MED MÖRKERSEENDE
Byt enkelt mellan dagtids- och kvälltidsvyn med en skärm som kan läsas med mörkerseendeglasögon.

STÖD FÖR MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.

ABC-SENSORER
Navigera med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.

TRACBACK®
Använd den här funktionen och navigera tillbaka längs samma rutt så att du är säker på att du tar samma rutt tillbaka till startpunkten.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Utökad teknik för optisk pulsmätning1 mäter intensiteten i dina träningsaktiviteter.

STRESSREGISTRERING
Pulsvariabilitet används för att beräkna din stressnivå så att du kan se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.

INBYGGDA SPORTAPPAR
Använd förladdade aktivitetsprofiler för löpning, vandring, mountainbike, simning och mycket mer.

SMARTA AVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon.

PARA IHOP FÖR ATT FÅ SATELLITKOMMUNIKATION
Para ihop Instinct med en inReach-enhet (säljs separat, aktivt satellitabonnemang krävs) för att läsa och skicka meddelanden, få väderaviseringar på handleden och utlösa ett SOS-larm till GEOS dygnet runt-öppna 
nödhjälpstjänst.

PARA IHOP MED HUNDSPÅRNINGSENHETER
Anslut till hundenheterna Astro® eller Alpha® för att få uppdateringar om hundens status och aviseringar direkt på handleden.
Egenskaper för Instinct Tactical Edition:
Armbandslängd: 132–224 mm
Vattenskydd: 10 ATM
Max Batteritid: 336 h
GPS: Ja
Höjdmätare: Ja
Optisk pulsmätare: Ja
Fotenhet ingår: Nej
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 45 x 45 x 15,3 mm
Vikt: 52 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!