27591

Montana 700i Gps - ID: A075077

GarminMontana 700i Gps

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Montana 700i Gps från Garmin

Montana 700i Gps är en tålig navigator med GPS, pekskärm och inReach® från Garmin som passar utmärkt för äventyrare som vill kunna hålla kontakten och hitta rätt. Montana 700i kan användas för navigeringen både i terrängen och på vägarna. Den har även globala meddelanden och interaktiv SOS via inReach satellitteknologi. Uppfyller MIL-STD 810 för värme, stötar, vatten och vibrationer.


TVÅVÄGSMEDDELANDEN
Utbyt SMS med nära och kära, publicera på sociala medier eller kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet (satellitabonnemang krävs).

INTERAKTIVT SOS
I händelse av en nödsituation utlöser du ett interaktivt SOS-meddelande till GEOS, ett professionellt globalt övervaknings- och responscenter som är tillgängligt dygnet runt (aktivt satellitabonnemang krävs).

GLOBAL ANSLUTNING
Istället för att förlita sig på mobiltelefonens täckning överförs nu dina meddelanden, SOS-varningar och spårning via det 100 % globala Iridium®-satellitnätverket (aktivt satellitabonnemang krävs).

INREACH WEATHER
Tjänsten med inReach väderprognoser ger detaljerade uppdateringar direkt till din Montana eller ihopparade enheter, så att du vet vad du kan förvänta dig under rutten.

TÅLIG KONSTRUKTION
Den här tåliga, vattentäta handburna enheten har testats enligt amerikanska militärstandarder och har en handskvänlig 5-tumspekskärm som är 50 % större än tidigare Montana-modeller.

CITY NAVIGATOR VÄGKARTOR
Byt smidigt från stig- till vägnavigering med förinlästa City Navigator- vägkartor, som vägleder dig med enkel och tydlig Turn-by-Turn röstguidning.

TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA
Hitta rätt på äventyret med förinlästa TopoActive-kartor över Europa. Se höjder, kustlinjer, floder, landmärken med mera.

SATELLITVY
Hämta BirdsEye satellitbilder direkt till enheten (inget årsbonnemang krävs) för att se fotorealistiska vyer och skapa waypoints baserat på landmärken.

ABC-SENSORER
Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

ACTIVE WEATHER
Använd mobilanslutning2 för att få tillgång till aktuella prognoser från Active Weather via appen Garmin Connect™.

HUNDSPÅRNING
Jägare och tränare kan synkronisera handhållna Montana med kompatibla enheter i Astro®- eller Alpha®- serien (säljs separat) som hjälper dig att spåra brukshundar ute på fältet.

STÖD FÖR MULTI-GNSS
Du får tillgång till GPS, GLONASS och Galileo satellitnätverk vilket gör att Montana® 700i kan spåra i mer krävande miljöer än om den bara hade GPS.

SPÅRNING
Spåra din plats och dela den med andra hemma eller med andra som också är ute i naturen. De kan se hur det går för dig eller pinga din enhet för din GPS-plats och mycket mer via din webbaserade MapShare™-delningssida. (endast Montana 700i, 750i - satellitabonnemang krävs).

EXPEDITIONSLÄGE
Vandra långt. Om du använder expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, kan Montana spåra i en vecka eller längre mellan laddningarna.

FÖRLÄNGD BATTERITID
Ett inbyggt, uppladdningsbart litiumjonbatteri ger mer än 18 timmars batteritid i GPS-läge.

FORDONSFÄSTEN
Med en mängd fästen som är kompatibla med Montana (säljs separat) kan du anpassa din navigeringsenhet så att den kan användas på terrängfordon, båtar, bilar, motorcyklar, husbilar och andra fordon.

Egenskaper för Montana 700i Gps:
Pekskärm: Ja
Max Batteritid: 330 h
Inbyggt minne: 16 GB
Laddningsbara batterier: Ja
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 91,9 x 183 x 32,7 mm
Vikt: 410 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

Visa alla GPS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!