GarminTactix Charlie

  Tactix Charlie - ID: A045117

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om Tactix Charlie från Garmin

  Tactix Charlie, Gps Watch är en robust multisportklocka från Garmin som kombinerar särskilda taktiska funktioner med smarta funktioner för konditionsträning och utomhusnavigering och är den rätta klockan för krävande miljöer – från militära övningar i fält till vandring, cykling eller löpning i skogen. Innehåller ruttdragningsbara TopoActive-kartor i färg över Europa, pulsmätning vid handleden, konditionsträningsdata, kompatibilitet med mörkerseendeglasögon med mera.
  • 1,2-tums högupplöst display som är läsbar i solljus och har kupolformat safirglas; växla mellan dagtidsanvändning och kompatibilitet för mörkerseendeglasögon
  • Innehåller förinlästa TopoActive-kartor för Europa plus navigering med ruttdragningsbara kartor
  • Den robusta konstruktionen omfattar en svart infattning i titan med beläggning av diamantliknande karbon (DLC), ett svart bakre skydd i titan och knappar i rostfritt stål – plus inbyggd Garmin Elevate™ pulsmätning vid handleden1
  • Särskilda taktikfunktioner, bl.a. appen Jumpmaster, waypointprojicering, GPS-format med dubbla positioner och förinlästa taktiska aktiviteter
  • Inbyggda navigeringssensorer, bland annat GPS och GLONASS, treaxlad kompass, barometer, höjdmätare och gyroskop
  • Upp till 12 dagars batterilivslängd2 i smartwatch-läge, upp till 20 timmar i GPS-läge och upp till 35 timmar i UltraTrac™-batterisparläge

  Bana väg för framgång
  • Oavsett om du är ute på träningsmanövrer eller bara tar en joggingtur, får du hjälp av tactix Charlie-klockans inbyggda kart- och navigeringsfunktioner, så att du kan orientera dig och hålla rätt kurs. En förinläst TopoActive-karta i färg över Europa ingår, med kartdata optimerade för navigering och spårning med en enda blick på handleden. Med GPS- och GLONASS-satellitmottagning kan du spåra i mer krävande miljöer än med enbart GPS. Dessutom kan du använda klockan till att skapa och följa banor samt märka ut platser för sådana saker som campingplats, fordon, kontrollplats längs banan eller andra intressanta platser.
  Navigera i naturen på ditt sätt
  • Förutom kartbaserad vägledning ger dig tactix-klockan även en uppsättning ABC-sensorer (höjdmätare, barometer och kompass) som vägleder dig på eller utanför de upptrampade stigarna. Den inbyggda höjdmätaren ger höjddata för noggrann registrering av stigning och sänkning under aktiviteter som vandring, och den lutningskompenserade elektroniska treaxlade kompassen håller kursen åt dig – oavsett om du rör dig eller inte.
  Inbyggda taktiska funktioner
  • Klockans taktiska funktioner är bl.a. Jumpmaster-aktivitet, projicerade waypoints och en datasida för GPS-koordinater med dubbla format som stöder visning av MGRS, grader/minuter/sekunder med mera.
  Registrera din prestation, träning och återhämtning
  • För seriös fysisk träning och konditionsträning har tactix Charlie avancerade funktioner för att registrera din prestation. Träningsstatus är ett nytt verktyg som automatiskt utvärderar din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått din toppform eller tränar överdrivet. Det nya måttet anaerobisk träningseffekt öppnar ett kunskapsfönster mot en viktig träningsdimension som talar om hur träningen förbättrar din förmåga att tänja på gränserna. Du kan även se din totala träningsbelastning som mäter din träningsvolym från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik. För att öka din motivation kan du hämta avancerade träningspass och träningsprogram från Garmin Connect™.
  Pulsmätning vid handleden
  • Med Elevate™-tekniken för pulsmätning vid handleden1 kan du hålla koll på din puls utan att behöva använda pulsband. Förutom att räkna steg och registrera sömn använder klockan pulsen för räkna ut förbrukade kalorier och kvantifiera intensiteten i din träning. Den mäter också din pulsvariabilitet för att kunna räkna ut träningsbelastningen, så att du kan bedöma vilken aktivitetsnivå din kropp är redo för.
  Håll dig uppkopplad på ett smart sätt
  • tactix Charlie har stöd för smartaviseringar2 när den paras ihop med en kompatibel enhet. Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt i klockan – oavsett om du är ute i spåret, på fältet eller helt enkelt borta från skrivbordet. Andra uppkopplade funktioner är automatiska överföringar till vårt online träningscommunity Garmin Connect, live tracking, GroupTrack3 och delning på sociala medier via våra kostnadsfria appar Garmin Connect och Garmin Connect™ Mobile.
  Förstklassiga material, robust prestanda
  • Den helsvarta, antireflexbehandlade klockan tactix Charlie är byggd för att kunna användas var som helst och har tillverkats av verkligt förstklassiga material. Infattningen i lättviktstitan har en yta med DLC-beläggning och knappar av rostfritt stål, vilket ger maximal motståndskraft mot slitage och korrosion. Klockan har ett reptåligt, kupolformat safirglas plus en ljusstark, högupplöst Garmin Chroma Display™ i fullfärg med användaraktiverat ”mörkerseendeläge”, vilket minskar bakgrundsbelysningsinställningarna till en nivå som inte stör funktionen hos mörkerseendeglasögon. Klockan är vattenklassad till 10 ATM (100 meter) och den levereras med ett tåligt svart silikonarmband. För större variation finns det även en mängd olika QuickFit®-armband där du kan välja förstklassigt läder, metall eller silikon – så det är enkelt att mixa och matcha stilar som passar till alla sporter och aktiviteter.
  Anpassade appar, urtavlor med mera
  • Du kan anpassa din tactix Charlie med kostnadsfria hämtningar från vår Connect IQ™-butik. Anpassa urtavlan, lägg till datafält eller hämta appar och widgets som innehåller snabbt överblickbar information.
  • Garmin har ett löpande samarbete med ledande företag och utvecklare i syfte att bygga strategiska relationer som ger ännu mer värde åt din tactix Charlie-multisportklocka. Uber, Strava, AccuWeather och många andra har appar och förbättringar som gör att du kan skräddarsy din klocka så att den passar din livsstil på fler sätt än någonsin tidigare.
  Löpkraft
  • Komplettera träningen med kraftdata och ladda ner vår löpkraftapp från Connect IQ till din kompatibla klocka. Löpkraftappen har utvecklats av Garmin Labs och ger dig tillgång till mätvärden – exempelvis hastighet, vertikal rörelse, lutning och till och med lokala vindförhållanden – i syfte att avgöra hur mycket energi du överför till underlaget när du springer. När du vet hur mycket energi du förbrukar från minut till minut och kilometer efter kilometer blir det lättare att lägga band på sig och undvika att trötta ut sig för snabbt. Den bästa nyheten? Om du redan äger en kompatibel Garmin-enhet kostar det ingenting att komplettera löpningen. Allt du behöver är en tactix Charlie-klocka och något av dessa tre tillbehör: HRM-Run™, HRM-Tri™ eller Running Dynamics Pod.
  Egenskaper för Tactix Charlie:
  Vattenskydd: 10 ATM
  Max Batteritid: 288 h
  Laddningsbara batterier: Ja
  GPS: Ja
  Höjdmätare: Ja
  Optisk pulsmätare: Ja
  Fotenhet ingår: Nej
  Pulsband ingår: Nej
  Vikt: 90 g
  Folket på Garmin är mer än designers och säljare av sina produkter. De lever med Garminprodukterna från båten, bakom ratten, i löpspåret -ja hela livet för att alltid hitta sätt att förbättra och anpassa både sig själva och produkterna. Garmin har länge varit framstående innovatörer inom navigeringsprodukter inom en mängd olika områden. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters outdooraktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former.

  Mer från Garmin

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
  - Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!