27591

Tactix Delta Solar - ID: A074224

GarminTactix Delta Solar

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tactix Delta Solar från Garmin

Tactix Delta Solar från Garmin är en taktisk smartwatch med GPS och en lins för solenergiladdning och särskilda taktiska funktioner samt kartor, musik, avancerade träningsfunktioner och mycket mer.

 • Ladda med solljuset så att din smartwatch klarar sig lika länge som du ute på fältet.
 • Den är byggd efter militär standard (MIL-STD-810) och har en tålig konstruktion som klarar uppdraget.
 • Utför fältuppdrag med särskilda taktiska funktioner, t.ex. kompatibilitet med mörkerkikare.
 • Navigera världen runt med stöd för multi-GNSS och utomhussensorer.
 • Den är lika smart som tålig. Med betalning, musik och aviseringar på handleden.
 • Begränsas inte av batteritiden. Få upp till 24 dagar av batteritid1i smartwatchläge.
KOMPATIBILITET FÖR MÖRKERKIKARE
Byt enkelt mellan dagtids- och kvälltidsvyn med en skärm som kan läsas med mörkerkikare.
 
SMYGLÄGE
Klockan fungerar fortfarande i smygläge men lagring och delning av din GPS-plats avbryts och trådlös anslutning och kommunikation avaktiveras.
 
KILL SWITCH
Om säkerheten blir ett problem kan kill switch rensa enheten på allt användarminne.

JUMPMASTER-LÄGE
Den här funktionen beräknar högsta utlösningshöjd enligt militära riktlinjer och hjälper dig att hitta målet när du har hoppat.
 
DUBBELT POSITIONSFORMAT
Du kan enkelt synkronisera din plats med andra genom att se både universal transverse mercator (UTM) och det militära rutnätsystemet (MGRS) på samma skärm.
 
PROJICERA WAYPOINT
Ställ in och spara geopositioner på andra platser, för navigering vid senare tillfällen.

STÖD FÖR MULTI-GNSS
Få åtkomst till flera globala nätverkssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att hjälpa dig att navigera i mer krävande miljöer än med enbart GPS.
 
ABC-SENSORER
Navigera nästa led med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och treaxlad elektronisk kompass.
 
EXPEDITIONSLÄGE
Vandra långa sträckor mellan uppladdningarna. Expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, håller i flera veckor.


TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA OCH SKIDKARTOR
Använd TopoActive-kartor över Europa för att navigera dig fram under dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter runtom i världen.
 
CLIMBPRO-FUNKTION
Använd stigningsplaneraren ClimbPro på hämtade banor för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning.
 
GOLFBANOR
I full färg CourseView-kartor för fler än 41 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

TURN-BY-TURN-NAVIGERING
Följ en rutt eller bana med hjälp av Turn-by-Turn röstguidning som meddelar dig i förväg när nästa sväng närmar sig.
 
TUR OCH RETUR-RUTTDRAGNING
Ange en sträcka som du vill resa och få föreslagna rutter som tar dig tillbaka till startpunkten. Med Trendline™-ruttdragning efter popularitet hittar du de bästa lokala stigarna.
 
SOLENERGILADDAT BATTERI
Få upp till 21 dagar av batteritid när du är inomhus och 24 dagar med solenergiladdning i smartwatchläge . I GPS-läge får du 15 timmar inomhus och 16 timmar med solenergiladdning.
 
STRÖMHANTERING
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar i farten som förlänger batteritiden.

SPORTAPPAR
Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terränglöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.
 
MTB-DYNAMIK
Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång.
 
SURFFUNKTIONER
Gör dig redo att fånga vågorna. tactix Delta Solar fungerar med Surfline Sessions™ som skapar en video av varje våg när du framför en Surfline-kamera, så att du kan titta på dem senare och se hur det gick.

OFFPISTÅKNING
Håll dig informerad när du är på snön. Den här förinlästa profilen kan skilja mellan skidåkning och klättring. Den visar automatiskt värden som är specifika för antingen uppförs- eller nedförsåkning.
 
ANIMERADE TRÄNINGSPASS
Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från onlinegruppen Garmin Connect™.
 
PRESTATIONSDATA
Visa avancerade träningsdata som omfattar löpdynamik, återhämtningsrådgivare och mer1. Du kan till och med beräkna VO2 Max justerat efter värme och höjd.

PACEPRO-TEKNOLOGI
En unik PacePro-funktion hjälper dig att hålla tempot med en lutningsanpassad vägledning på löpturen.
 
ACKLIMATISERING
Den här widgeten visar aktuell höjd, acklimatiserad höjd och korrelerad pulsoximetri, puls och andningshastighet, så att du kan se hur du klarar dig på den aktuella höjden.
 
PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Få pulsdata med varningar om pulsen förblir för hög eller för låg medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter, till och med under vatten.

PULS OX-SENSOR
Vid höjdacklimatisering och sömnövervakning använder en pulsoximetrisensor ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.
 
ANDNINGSSPÅRNING
Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.
 
ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.
 
MUSIKAPPAR
Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till strömningsappar från kompatibla tjänster bland annat Spotify®, Deezer och Amazon Music, och lyssna i hörlurar med Bluetooth®-teknologi.
 
GARMIN PAY
Susa igenom kassan med Garmin Pays kontaktlösa betalningslösning via deltagande leverantörer.
 
SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du känner dig osäker eller om din klocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för assistans och händelsedetektering din plats till nödkontakterna.
 
CONNECT IQ™-BUTIK
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ Store.

MINNE
32GB

BATTERI
Smartwatch: Upptill 21 dagar/ 24 dagarmed solar *GPS: Upptill 60 timmar/ 66 timmarmed solar**GPS + Musik: Upptill 15 timmar/ 16 timmarmed solar**Max batteritidI GPS läge: 120 timmar/ 148 timmarmed solar**GPS aktivitetiexpeditionsläge: 46 dagar/ 56 dagarmed solar*Batterisparläge: 80 dagar/ 120 dagarmed solar*

*Solladdning, förutsatt att den bärs hela dagen varav tre timmar utomhus med 50,000 lux**Solladdning, förutsätter att den anänds i förhållanden med 50,000 lux
Egenskaper för Tactix Delta Solar:
Vattenskydd: 10 ATM
Omkrets runt handleden: 135-213 mm
Laddningsbara batterier: Ja
GPS: Ja
Höjdmätare: Ja
Optisk pulsmätare: Ja
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 51 x 51 x 14.9 mm
Vikt: 98 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!