27591

Venu 2 Plus - ID: A131101

GarminVenu 2 Plus

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Venu 2 Plus från Garmin

Venu 2 Plus är en smartwatch med GPS från Garmin som har avancerade funktioner för hälsa och träning som hjälper dig att bättre förstå din kropp. Om du kopplar ihop Venu 2 Plus med din smartphone kan du ringa och ta emot samtal direkt från handleden. Du kan till och med använda din smartphones röstassistent för att svara på sms. Denna klocka gör det enkelt att variera dina aktiviteter med animerade träningspass och fler än 25 inbyggda sportappar. Inbyggd musiklagring ser till att du har dina favoritlåtar med dig, Garmin Pay låter dig betala kontaktlöst, och säkerhets- och spårningsfunktioner ser till att din familj vet att du är säker.


HEALTH SNAPSHOT™
Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, inklusive puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken via appen Garmin Connect™ på din kompatibla smartphone.


ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.


PULSE OX-SENSOR
Använd Pulse Ox3-sensorn för att göra stickprov på blodets syremättnad när som helst under dagen eller medan du sover för att se hur väl kroppen tar upp syre.


STRESSREGISTRERING
Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser i din smartwatch kommer att uppmana dig att utföra en kort andningsövning när klockan upptäcker att du känner dig stressad.


HÄLSOREGISTRERING FÖR KVINNOR
Använd appen Garmin Connect för att följa din menscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan även se och logga information på handleden med hjälp av appen.


VÄTSKEKONTROLL
Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. Du kan till och med ställa in ett automatiskt mål för ditt vätskeintag som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter.


ANDNINGSREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, när du sover, under andningsövningar och yogaaktiviteter eller under en Health Snapshot.


SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING
Få poäng för sömnkvaliteten och kunskap om hur den kan bli bättre. Du kan till och med hålla koll på de olika sömnstadierna samt puls, stress, pulsoximetri3 och andning.


PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Denna smartwatch mäter kontinuerligt din puls och varnar dig om den blir för hög eller låg medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, även då du simmar.


AVSLAPPNANDE ANDNING
När du vill slappna av eller fokusera bättre kan du starta en andningsövning där klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.


METABOLISK ÅLDER
Denna funktion använder kronologisk ålder, intensiv aktivitet varje vecka, vilopuls samt BMI eller kroppsfettprocent för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än din faktiska ålder. Och du kan få tips om hur du sänker din metaboliska ålder.


ANIMERADE TRÄNINGSPASS PÅ SKÄRMEN
Animerade konditions-, styrke-, yoga-, pilates- och HIIT-pass (högintensiv intervallträning) som är lätta att följa med i finns förinstallerade i din smartklocka och du kan hämta ännu fler träningspass i appen Garmin Connect.


INBYGGDA SPORTAPPAR
Registrera all din aktivitet och träning med 25 förinstallerade appar för GPS och inomhussporter – exempelvis gång, löpning, cykling, simning i bassäng, golf och mycket mer.


AVANCERAD STYRKETRÄNING
Med den här detaljerade aktivitetsprofilen får du dina personliga rekord och styrkeresultat direkt på handleden samt grafik som visar vilka muskelgrupper du har tränat.


HIIT-PASS
Använd den här nya aktivitetsprofilen med olika timers för att köra och registrera dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och andra anpassade pass. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera.


SKAPA TRÄNINGSPASS
Välj bland fler än 1 600 övningar för att skapa egna träningspass i Garmin Connect-appen. Sedan kan du hämta dem till klockan.


GARMIN COACH
Få en personlig löptränare på handleden som helt utan extra kostnad hjälper dig att träna inför nästa 5 km, 10 km eller halvmaraton.


INTENSIVA MINUTER
Vi har uppdaterat vår funktion för intensitetsminuter så att du får en bättre uppfattning om när du tjänade in dem under dagen och under vilken aktivitet. Du kan även se dem som ett datafält under aktiviteter med tidtagning.



SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt i din smartwatch när den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Skicka färdigskrivna svar om du har en Android™-telefon eller så kan du med rösten.


MUSIK
Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar för att lyssna utan telefon.


SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du någonsin behöver hjälp kan du enkelt skicka ett meddelande med din plats i realtid till förvalda kontakter när din smartwatch och din kompatibla smartphone är ihopparade. Du kan till och med tilldela en särskild nödsituationskontakt som klockan kan ringa, till exempel lokala räddningstjänster.


TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY™
Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay via deltagande leverantörer.


CONNECT IQ™
Lägg till urtavlor, datafält och appar till din ihopparade klocka från Connect IQ-appen som du hämtat till din kompatibla smartphone.


SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT
Med Garmin Connect-appen kan du se hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Och kommunicera med en växande onlinegrupp där man kan koppla upp sig, tävla och dela.


BATTERITID MED SNABB LADDNING
Få en oavbruten bild av din hälsa med upp till %9 dagar i smartwatch-läge, upp till 24 timmar i GPS-läge och upp till 8 timmar i GPS-läge med musik. Tio minuters laddning ger upp till 1 dags batteritid för smartwatch-läge eller 1 timme batteritid med GPS och musik.


BATTERISPARLÄGE
Få ännu mer kräm från din smartwatch genom att aktivera eller avaktivera den här inställningen för att maximera batteritiden.


VATTENKLASSNING
Den här klockan är vattenklassad till 5 ATM vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa.
Egenskaper för Venu 2 Plus:
Max Batteritid: 216 h
Laddningsbara batterier: Ja
GPS: Ja
Optisk pulsmätare: Ja
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 43.6 x 43.6 x 12.6 mm
Vikt: 51 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

 • Leveransalternativ

  • Postnord Boxleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 499 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Instabox Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 999 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Budbee Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 999 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Budbee Boxleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 499 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Utlämningsställe - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 499 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Postnord Hemleverans Bulk - 0 kr 399 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!