Vivoactive 3 Music - ID: A049858

GarminVivoactive 3 Music

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vivoactive 3 Music från Garmin

Vivoactive 3 Music är en träningsklocka från Garmin som gör det enkelt att sporta och samtidigt lyssna på dina favoritlåtar. Med musiklagring på enheten, kan du ta med dig din musik till varje träningspass. Vivoactive 3 har pulsmätning vid handleden och mer än 15 förinstallerade sportappar, så att du kan välja exakt hur du vill komma i form. Med inbyggd GPS kan du korrekt registrera utomhusaktiviteter.
Din klocka, din musik
Med lagringsutrymme för upp till 500 låtar håller vívoactive 3 Music takten i din dagliga målsättning att slå gårdagens prestation. Använd programvaran Garmin Express™ för att enkelt föra over musik från datorn och gör sedan en lista med dina favoritlåtar som du kan lyssna på via Bluetooth-aktiverade hörlurar. Du kan också ladda ner appar från utvalda musikstreamingstjänster från Connect IQ och sedan synkronisera dina anpassade spellistor till din klocka för reklamfri lyssning offline. Nu kan du lämna telefonen hemma när du tränar, då du har musiken på handleden som hjälper dig att hålla igång.

Betala enkelt
Vår vívoactive 3 Music-smartwatch har Garmin Pay, så att du kan betala för köp med klockan. Använd den i princip överallt där du kan trycka ditt kort för att betala. Nu kan du lämna plånboken hemma utan att gå miste om en kaffe latte efter löprundan. Det är bra att trycka och gå.

Gör den personlig
vívoactive 3 Music är kompatibel med Connect IQ där du kan hämta urtavlor, widgets och appar som förvandlar denna smartwatch till en klocka som är precis så som du vill ha den. Håll koll på när din Uber anländer, slå på belysningen hemma med appen SmartThings och se när det ska börja regna med väderappen AccuWeather MinuteCast.

Sporta mer
Med fler än 15 förinstallerade sportappar hittar du enkelt ett roligt sätt att vara aktiv. Gå ut på golfbanan, ta en cykeltur, njut av ett yogapass eller prova paddelsurfning. När du går ut spårar vívoactive 3 Music uppgifter om din valda aktivitet via den inbyggda GPS:en, utan telefonanslutning. Det finns massor av alternativ att välja mellan, från simning till snowboardåkning. Klockan är en perfekt lekkamrat!

Passar dig och allt du gör
Ta med klockan ut i alla slags väder. Den är inte bara säker att använda när du simmar och duschar utan Garmin Chroma Display™-skärmen är dessutom enkel att läsa av, även i direkt solljus, och skyddas av extra slitstarkt glas. vívoactive 3 Music är helt enkelt bekväm, praktisk och enkel att se.

Hämta och skapa träningspass
Håll träningsschemat fräscht. Välj bland förinlästa pass eller skapa egna pass för löpning, cykling, kondition eller styrka och hämta dem till din klocka. Sedan håller din smartwatch reda på övningar, antal repetitioner, set och vilotid.

Download and Create Workouts
Daglig konditions- och stressregistrering
Med hjälp av Elevate™-tekniken som du bär på handleden och som mäter puls kan du med vívoactive 3 Music ha koll på viktiga aspekter av kondition och stress och se hur kroppen reagerar under olika omständigheter. Du kan till exempel beräkna VO2 Max och metabolisk ålder, viktiga indikatorer på din fysiska kondition som ofta kan förbättras genom regelbunden träning. Den registrerar även din HRV (pulsvariabilitet) som används för att beräkna och visa din stressnivå. vívoactive 3 Music kan göra dig medveten om när fysiska eller känslomässiga källor får din stressnivå att stiga, så att du kan hitta sätt att minska pressen.

Alltid ansluten
Livet har ingen paus-knapp, så var uppkopplad med din smartwatch vívoactive 3 Music under såväl arbete som träning. När den är ihopparad med en kompatibel smartphone kan du ta emot och till och med svara på sms. Du kan se uppdateringar från sociala medier, e-post och annat direkt på handleden. Hitta din telefon, kom åt musikkontroller och låt dina vänner följa dina utomhusaktiviteter med LiveTrack-funktionen. När du är klar med passet förs resultatet automatiskt över till Garmin Connect™, ett online träningscommunity.

Dela och tävla
Att synkronisera dina aktiviteter till Garmin Connect är mer än att bara lagra data. Garmin Connect är en blomstrande träningsgrupp där folk på språng kan ansluta sig och tävla genom att vara med i utmaningar, uppmuntra varandras framgångar och även dela sina triumfer via sociala medier. Garmin Connect är kostnadsfritt och tillgängligt på webben eller på din kompatibla smartphone.

Välj bland miljontals låtar
Du tröttnar aldrig med en träningsspellista som du kan ändra när som helst. vívoactive 3 Music är kompatibel med några av dina favoritstreamingtjänster – och fler läggs till hela tiden. Om du har ett premiummedlemskap för någon av de kompatibla tjänsterna kan du hämta varje spår från deras enorma bibliotek för offlinelyssning på klockan. Läs mer om vilka streamingtjänster som finns tillgängliga just nu. Kom snart tillbaka och se vem vi lägger till i listan härnäst.

Para ihop med Bluetooth Hörlurar
Se till att du har rätt hörlurar när du tar med dig dina favoritlåtar ut. vívoactive 3 Music är lätt att para ihop med en mängd olika trådlösa Bluetooth-aktiverade hörlurar. 
Egenskaper för Vivoactive 3 Music:
Armbandslängd: 127-204 mm
Vattenskydd: 5 ATM
Max Batteritid: 168 h
GPS: Ja
Höjdmätare: Nej
Optisk pulsmätare: Ja
Fotenhet ingår: Nej
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 30,4 x 30,4 mm
Vikt: 39 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!