Vivomove 3s - ID: A062491

Kampanj

GarminVivomove 3s

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vivomove 3s från Garmin

Vivomove 3S är en snygg smartwatch från Garmin som kombinerar det traditionella utseendet hos en analog klocka och de smarta funktioner som du behöver för ett aktivt liv. Uppkopplad GPS för spårning av gång- och löpningsaktiviteter utomhus samt ytterligare inbyggda aktivitetsprofiler.
 • Pekskärmen är bara synlig när det behövs
 • Håll dig uppkopplad med smarta aviseringar direkt till handleden
 • Håll koll på din hälsa och ditt välbefinnande med hälsomätningsfunktioner under hela dagen
 • Batteritid: Upp till 5 dagar i smart läge och ytterligare en vecka i klockläge (klockvisarna visar endast vad klockan är)
 • Passar handleder med en omkrets på 110-175 mm
Håll dig uppkopplad
Under allt från arbetsmöten till träningspass kan du fortsätta vara uppkopplad med hjälp av vívomove 3 även om du har stoppat undan telefonen.

Dold skärm
Displayen syns bara när det behövs. Klockvisarna flyttar sig dynamiskt när du interagerar med pekskärmen.

Smarta aviseringar
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel smartphone.

Kalendervy
Se enkelt dina planer för dagen med en särskild kalenderwidget.

En större förståelse för vem du är
Denna smartwatch är full av funktioner som gör att du kan hålla koll på din hälsa dygnet runt. Beräkna pulsoximetri vid handleden, mät kroppens energinivåer med energiövervakningen Body Battery™. Du kan du till och med hålla koll på din menstruationscykel från månad till månad. vívomove 3 mäter även stress, sömn, puls, vätskeintag med mera.

Rör dig
Anslut till GPS på din kompatibel smartphone så att du kan få exakt spårning när du går och springer utomhus. Vill du prova något nytt? Denna smartwatch har även aktivitetsprofiler för yoga, styrketräning, konditionsträning, simning i bassäng med mera.

Matcha din smartwatch med dagens outfit
Om du vill byta klockarmband lika ofta som du byter kläder är det inga problem. vívomove 3 är kompatibel med branschstandardiserade 20 mm-armband med snabbfäste.

Dela och tävla
Garmin Connect-appen är en blomstrande träningsgrupp där människor som är måna om sin hälsa kan ansluta sig och tävla genom att vara med i utmaningar, uppmuntra varandras framgångar och även dela sina triumfer via sociala medier.

Träningsmätning
Se antal steg, trappor, intensiva minuter och mycket mer.

Body Battery
Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

Stressmätning
Stressregistrering kan tala om ifall du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning.

Puls
Pulsmätning vid handleden mäter kontinuerligt din puls och varnar dig om den förblir hög medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter.

Vätskekontroll
Logga ditt dagliga vattenintag och undvik uttorkning.

Sömnmätning
Få en helhetsbild av hur du sover med en sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn samt pulsoximetri.
Blank
Egenskaper för Vivomove 3s:
Vattenskydd: 5 ATM
Max Batteritid: 288 h
GPS: Ja
Höjdmätare: Ja
Optisk pulsmätare: Ja
Fotenhet ingår: Nej
Pulsband ingår: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 39 x 39 x 10.9 mm
Vikt: 38,6 g
Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerade data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Fånga dina äventyr med en actionkamera och upplev dem igen och igen. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

Mer från Garmin

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!