Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

En stighud är en vital del av utrustningen när du ska på tur. Stighudar från Gecko fäster på dina skidor även om de är lite fuktiga, stelnar inte i minusgrader och är enkla att rengöra.

Stighudens funktion

Med stighuden under skidorna tar du dig enkelt upp för en snötäckt sluttning för att sedan enkelt åka ner för nämnd sluttning. Hudens ena sida är täckt med klister och fästs mot skidans belag. Hudens andra sida är täckt av pälsfibrer. Dessa pälsfibrer är som en strävhårig hund. Klappar du medhårs är pälsen len och mjuk, drar du mothårs ställer sig pälsen och den blir sträv och hård. Samma princip gäller för stighudar, åker du nedför stryker håren medhårs och skidorna får bra glid. Skidar du uppåt blir det strävt och du får bra fäste.

Stighudar från Gecko

Stighudarna från Gecko är av hög kvalité och vi kan varmt rekommendera dessa för bästa upplevelse i skidspåret. Hudarna Från Gecko är patenterade med silikon vilket resulterar i starkt fäste på släta ytor, med andra ord dina skidor. En borst i 100 procent mohair ger hudarna optimalt glid. De stelnar inte i minusgrader, fastnar inte i sig själva och är enkla att skölja av om de blir smutsiga. Fästen för skinnets bakdel samt packpåse medföljer.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!