Trip-Tip Mini Cleaver - ID: A062903

GerberTrip-Tip Mini Cleaver

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trip-Tip Mini Cleaver från Gerber

Trip-Tip Mini Cleaver från Gerber är en mångsidig och vass friluftskniv som du både kan skrapa, hacka och skära med. Den är perfekt ute i naturen när det är dags att förbereda och laga mat på friluftsköket. Tack vare sin nätta storlek och fodral säkert håller kniven på plats är den mycket smidig att bära med sig. Handtaget är gjord för att ge dig ett säkert grepp även om du har blöta händer.
 • Bladet är gjort i rostfritt stål (7Cr17MoV)
 • Det mångsidiga fodralet gör det möjligt att bära kniven både lodrätt och vågrätt. Kniven säkras i sin position med ett klick. Tryck på knappen om du vill ta ut kniven ur fodralet igen.
 • Ett "lanyard hole" i handtaget ger fler möjligheter att fästa kniven med hjälp av ett snöre.
 • Bladet är av typ "full tang", vilket innebär att bladet är ett och samma stål som startar vid bladets spets och går igenom hela handtaget. Detta ger en klart förbättrad kontroll över knivens rörelser.

Produktmått

Höjd: 216 mm
Längd: 56 mm
Bredd: 127 mm
Gerber grundades år 1939 av Joseph Gerber med samma principer som företaget fortfarande anammar "Gerber är ett företag som hänger sig åt att tillverka knivar och verktyg som kombinerar hög kvalité på materialet och innovativ design som kommer klara en livstids användande."

Mer från Gerber

Visa alla Knivar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!