Vital Fixed Blade with Sheath - ID: A027154

GerberVital Fixed Blade with Sheath

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vital Fixed Blade with Sheath från Gerber

Vital Fixed Blade är en liten och smidig flåkniv som också kan användas för att finstycka djuret. Det utbytbara bladet ger en garanti att du alltid har en skalpellvass kniv och inte riskerar att fastna mitt i styckningen med en slö kniv. Bytet av knivblad görs snabbt och enkelt med händerna helt utan behov av verktyg.
Knivbladen är #60 av industriell standard och finns tillgängliga som tillbehör. Knivbladen har 420 HC i hårdhet och är 7,1 cm långa. Med i förpackningen finns 6 st extra knivblad (förutom det som redan sitter monterat).
Det orangea handtaget gör det enkelt att hitta kniven om man skulle råka tappa den. Greppet är också designat för att vara så säkert och greppvänligt som möjligt.
Levereras med ett hölster och 6 st extra blad.
Egenskaper för Vital Fixed Blade with Sheath :
Bladlängd: 71 mm
Totallängd: 182 mm
Vikt: 45,4 g
Gerber grundades år 1939 av Joseph Gerber med samma principer som företaget fortfarande anammar "Gerber är ett företag som hänger sig åt att tillverka knivar och verktyg som kombinerar hög kvalité på materialet och innovativ design som kommer klara en livstids användande."

Mer från Gerber

Visa alla Knivar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!