Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

GerberVital Pack Saw

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vital Pack Saw från Gerber

Vital Pack Saw är en smidig bensåg från Gerber som passar utmärkt för storvilt. Den har ett säkert och bekvämt gummerat grepp som ger maximal komfort. Det är en liten och enkel såg som är enkel att använda och kommer i ett hölster. Om man tappar den är den också lätt att hitta då den orangea färgen lätt syns. Den speciella trubbiga kroken gör att du inte drar igenom sågen utan snabbt och enkelt sågar igenom bröstkorgen. Konstruktionen är gjord för att maximera hygienen och den är mycket lätt att rengöra..
Egenskaper för Vital Pack Saw:
Bladlängd: 86 mm
Totallängd: 152 mm
Vikt: 76 g
Gerber grundades år 1939 av Joseph Gerber med samma principer som företaget fortfarande anammar "Gerber är ett företag som hänger sig åt att tillverka knivar och verktyg som kombinerar hög kvalité på materialet och innovativ design som kommer klara en livstids användande."

Mer från Gerber

Visa alla Övriga verktyg & redskap

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!