Gibbon Slacklines

-
Det tyska märket Gibbon gör slacklines för både den erfarne och nybörjaren. De vill sprida denna fantastiska sport och livsstil över hela världen.

Gibbon Slacklines

(9 produkter)

Att gå på lina har tilltalat cirkusartister och galningar sedan urminnes tider, men det kan faktiskt även vara en bra träningsform som inte behöver vara mer än några decimeter över marken. Spänn upp din slackline en kort bit över marken mellan två träd och börja öva. Hos Outnorth hittar du slacklines från det Tyska märket Gibbon som passar både nybörjare, barn eller för den med mer avancerad kunskap som gillar hopp och tricks.Träning med Gibbon Slacklines


När kroppen försöker hålla balansen aktiveras en mängd olika muskler i kroppen vilket gör slacklining till en allsidig träningsform, som dessutom är väldigt rolig. Om du håller på med slacklining ofta och på samma ställe kan du köpa till Tree Wear som skyddar både slacklining-bandet och trädstammen från att slitas.


Slackline appen - Slack app

Slackline har designat en app med enkla guider och videos där du enkelt kan lära dig att använda en slackline. Är du redan en erfaren användare finns tricks och inspiration från andra atleter som använder Slackline.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!