Giro

-
Giro har gjort det till sitt livsverk att skapa produkter för människor som lever på gränsen och som hela tiden söker nya utmaningar i livet. Giro är ett amerikanskt företag, med sin bas i Santa Cruz, Kalifornien. De tillverkar skyddsutrustning av varierande funktion till dig som har en aktiv livsstil.

Giro

(46 produkter)

Hjälmar för olika ändamål

Genom sitt egensinniga sätt att tackla branschen har de snabbt kommit att bli världsberömda för sina snygga och tåliga hjälmar. I sortimentet finner du hjälmar för olika tillfällen - olika extremsporter och vardagsmotion. Även om företaget idag tillverkar en rad andra produkter än cykelhjälmar är det endast dessa som vi har till försäljning här på Outnorth.

Hitta rätt hjälm för dig på Outnorth

Filtrera din sökning genom att ange önskad färg, storlek och prisklass för att få en bättre överblick över vårt sortiment av cykelhjälmar. Är du intresserad av en specifik vara kan du klicka på den för att få en mer detaljerad beskrivning. Vi hoppas att du hittar din favorit här för din typ av sport eller vardagsmotion!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!