Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Cylinder Men - ID: A067087

GiroCylinder Men

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cylinder Men från Giro

Cylinder Men från Giro är en mountainbikesko med hög komfort tack vare Boas L6 justering som lätt går att justera under cykling och ger en jämn fördelning över foten när den spänns. Förstärkt i tå och häl. Co-molded nylon och gummisula ger ett bra grepp i terräng och skon är förberedd för montering av dubbar i tå-parti. 315 gram gör skon till en av de lättare i sin klass. OBS! Pedalklossar ingår inte.
Giro har gjort det till sitt livsverk att skapa produkter för människor som lever på gränsen och som hela tiden söker nya utmaningar i livet. Giro är ett amerikanskt företag, med sin bas i Santa Cruz, Kalifornien. De tillverkar skyddsutrustning av varierande funktion till dig som har en aktiv livsstil.

Mer från Giro

Visa alla Klätterskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!