Ella - ID: A059321

GiroElla

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ella från Giro

Ella är ett par goggles från Giro utan ram och med quick change-linssystem. Fyra självlokaliserande magneter gör det enkelt att snäppa på och av linserna. Brett EXV-synfält. Två linser med Premium Vivid ingår, en för soligt väder/allväder och en infraröd storm/grått väder-lins. EVAK-ventilation och anti-fog samt trelagers plysch för prestanda och komfort i backarna.
Egenskaper för Ella:
panorama synfält Ja
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Ja
Anti fog: Ja
Linstyp: Dubbel
Storlek: Senior
Ventilation: Ja
Giro har gjort det till sitt livsverk att skapa produkter för människor som lever på gränsen och som hela tiden söker nya utmaningar i livet. Giro är ett amerikanskt företag, med sin bas i Santa Cruz, Kalifornien. De tillverkar skyddsutrustning av varierande funktion till dig som har en aktiv livsstil.

Mer från Giro

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!