Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Blank
Blank

Anna Hellström

Anna Hellström är vår Hero inom triathlon! Anna har tidigare varit landslagsryttare inom hästhoppning men 2013 sadlade hon om och började med triathlon med inriktning mot distansen Ironman (3,8 km

Blank

Marcus Hellner

Marcus är vår Hero inom svensk längdskidåkning och givetvis också inom allt som rör träning. Marcus började sin karriär i Lerdala IF, och numera tävlar han för Gellivare skidallians. Som ni säkert redan vet blev han dubbel olympisk mästare vid OS i Vancouver 2010.

Blank

Ola Skinnarmo

Ola begav sig år 2000 iväg på en expedition till Nordpolen tillsammans med äventyraren Göran Kropp. Kropp var tvungen att avbryta expeditionen på grund av förfrysning. Ola nådde därför ensam

Blank

Trailrunning

Tänk dig att ge dig ut på en löptur i skogen utan att följa givna leder, stigar och planerade rutter. Det är bara du, fågelkvitter och oupptäckt natur. – Trail running är ett fantastiskt träningssätt och känslan du får i kroppen är otroligt härlig, säger Christian Ericsson, Go Outnorths expert på utomhusträning.

Blank

Team Outnorth Adventure

Team Outnorth Adventure är vårt multisportlag med ambitionen att prestera samtidigt som det är roligt och inspirera andra till ett aktivt friluftsliv!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!