Blank
Blank

Anna Hellström

Anna Hellström är vår Hero inom triathlon! Anna har tidigare varit landslagsryttare inom hästhoppning men 2013 sadlade hon om och började med triathlon med inriktning mot distansen Ironman (3,8 km

Blank

Marcus Hellner

Marcus är vår Hero inom svensk längdskidåkning och givetvis också inom allt som rör träning. Marcus började sin karriär i Lerdala IF, och numera tävlar han för Gellivare skidallians. Som ni säkert redan vet blev han dubbel olympisk mästare vid OS i Vancouver 2010.

Blank

Ola Skinnarmo

Ola begav sig år 2000 iväg på en expedition till Nordpolen tillsammans med äventyraren Göran Kropp. Kropp var tvungen att avbryta expeditionen på grund av förfrysning. Ola nådde därför ensam

Blank

Team Outnorth Adventure

Team Outnorth Adventure är vårt multisportlag med ambitionen att prestera samtidigt som det är roligt och inspirera andra till ett aktivt friluftsliv!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!