Light-A-Life Mini - ID: A025553

GoalZeroLight-A-Life Mini

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Light-A-Life Mini från GoalZero

Light-A-Life Mini är ett USB är en liten solcellslampa med 100 Lumen ljusstyrka från Goal Zero. Perfekt att hänga i tälttaket. Ihopkopplingsbart LED-ljus som passar alla laddare från Goal Zero. Ihopkopplingsbart med upp till fyra stycken LED-lampor. Karbinhake för upphängning medföljer. Laddas via USB-port. 
Egenskaper för Light-A-Life Mini:
Laddningsbara batterier: Ja
Vattentät: Nej
Vikt: 68 g
Dimfunktion: Ja
Justerbar fokus: Ja
Max Ljusstyrka: 110 Lm
Goal Zero tillverkar power banks och solceller för friluftsliv. Effektiva, lättanvända och gjorda för att passa alla typer av äventyr. Det finns en rad olika power banks beroende på vilka prylar som man vill ladda. Pannlampa, smartphone, läsplatta, kamera och dator är inga problem. Det går även att använda power banksen som energikälla till tältbelysning.

Mer från GoalZero

Visa alla Lyktor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!