Yeti 150 - ID: A022482

GoalZeroYeti 150

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Yeti 150 från GoalZero

GoalZero Yeti 150 är en tyst generator för tillfällen då du inte har elektricitet tillgängligt. Goal Zero Yeti 150 laddas upp av solceller eller genom ett vägguttag och laddar din telefon, surfplatta eller laptop utan problem. Solpanel ingår inte i paketet.
Egenskaper för Yeti 150:
Output: USB
Max effekt: 60 W
Inbyggt batteri: Ja
Micro USB: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 197x146x172 mm
Vikt: 5400 g
Batterikapacitet: 14000 mAh
Max output: 12 v
Goal Zero tillverkar power banks och solceller för friluftsliv. Effektiva, lättanvända och gjorda för att passa alla typer av äventyr. Det finns en rad olika power banks beroende på vilka prylar som man vill ladda. Pannlampa, smartphone, läsplatta, kamera och dator är inga problem. Det går även att använda power banksen som energikälla till tältbelysning.

Mer från GoalZero

Visa alla Powerbanks & Laddare

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!