GoGirlGoGirl

  GoGirl - ID: 94922

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om GoGirl från GoGirl

  GoGirl är manicken som gör att tjejer utan krångel kan stå och kissa. GoGirl löser problemen på vandringen, konserten, resan eller på en sån där sunkig offentlig toalett. Den är liten, diskret och kan användas om och om igen, det är bara att tvätta med tvål och vatten och låta torka.

  Endast GoGirl görs med flexibel, medicinsk silikon. Du kan kasta den efter användning, men den är gjord för att återanvändas. Urin är sterilt, men produkten kan komma i kontakt med kontaminerat under användning, så ta försiktighetsåtgärder vid rengöring. Vår patenterade stänkskydd eliminerar spill. Du kommer att känna att det är naturligt att stå upp.

   

   

  Hur använder jag GoGirl?
  GoGirl är lätt att använda, att uträtta sina behov eller gå på toaletten stående är ett nytt begrepp för de flesta kvinnor. Här är några tips som hjälper dig att använda GoGirl effektivt. Med lite övning kan du bara packa upp din GoGirl och gå på toaletten utan att ta ner dina byxor. Det bästa sättet att hålla GoGirl är genom att med tummen och långfingret, hålla på framsidan och baksidan. Den fungerar med alla kroppsformer eftersom den är tillverkade av medicinsk silikon som är flexibelt och formbart.
  Testa gärna GoGirl hemma i duschen för att behärska din teknik så att du vet vad du ska förvänta dig och känner sig tryggare när nöden är på riktigt. Bli inte besviken om du skulle missa lite första gången. Med lite övning fungerar GoGirl perfekt varje gång.

   

   

  Återanvändbar och miljövänlig:
  GoGirl går att återanvända vilket är miljömässigt smart. Aktiva livsstilskvinnor är våra mest lojala kunder och de älskar att de är återanvändbara. Den medicinska silikonen är så tuff att den tål kokande vatten och är samtidigt smidig. Det är lätt att återanvända din GoGirl.

   

   

  Tvätta och torka GoGirl:
  Tvätta med tvål och vatten och torka. Den medicinska silikon torkar snabbt och man kan skaka den lätt för att torka snabbare.
  Lägg ut den medföljande påsen vikt på mitten (eller annan liten påse).
  Vik produkten genom att vika pipen mot behållaren och baksidan av behållaren ihop. Lägg den på påsen och rulla tight ihop, precis som Du gör med en sovsäck.

  GoGirl är det rätta för tjejer som vill göra en etta till det lätta! Perfekt vid konserter, på resor eller vid andra tillfällen då du inte riktigt vet statusen på de sanitära faciliteterna.

  Mer från GoGirl

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!