Gopro Shorty (mini Ext. Pole +) - ID: A036532

GoProGopro Shorty (mini Ext. Pole +)

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Gopro Shorty (mini Ext. Pole +) från GoPro

Gopro Shorty (mini Ext. Pole +) är en slimmad och portabel tripod från GoPro som passar bra om du vill ta bilder och filma på språng. Den kompakta designen gör att det är enkelt att slänga ner den i väskan eller i byxfickan, och när du väl behöver den är det enkelt att ställa upp den för fånga ögonblick du vill komma ihåg! Hopfälld är denna tripod 11,7 cm lång, och helt utfälld är den 22,7 cm lång vilket är perfekt ifall du vill få med alla dina vänner i selfie, eller fånga omgivningen ordentligt. Bara placera Shorty på ett jämt underlag och börja fota.

Passar med: HERO6 Black, HERO5 Black, HERO5 Session, HERO Session, HERO4 Black, HERO4 Silver, HERO+ LCD, HERO+, HERO
Egenskaper för Gopro Shorty (mini Ext. Pole +):
Mått Längd x Bredd x Höjd: 117 - 227 mm
Think it. See it. Do it. Dessa ord från Go Pros grundare Nicholas Woodman summerar på ett enkelt sätt företagets filosofi. Tänk det, se det, gör det. Svårare än så ska det inte behöva vara. Go Pros kameror är så enkla att hantera och snabba att få igång att du lätt kan filma allt du ser och upplever.

Mer från GoPro

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!