Gregory

-
Gregory grundades av Wayne Gregory 1977 i San Diego, Kalifornien. Wayne jobbade i en outdoorbutik i slutet på 70- talet där han insåg att ryggsäckarna de sålde inte passade perfekt för den enskilde individen. Wayne började designa egna ryggsäckar och skräddarsydde dessa för respektive kön - kvinnor och män utifrån deras unika behov. Gregory startades och blev banbrytande för nya innovativa bärsystem, nya material och konstruktioner. Gregory som ryggsäcksspecialist ledord är komfort, kvalitet och prestanda. Nu efter mer än fyra årtionden har Gregory en bred erfarenhet genom miljoner av sålda ryggsäckar, från att ha utvecklat och testat hundratals prototyper med flera miljoner användare som referenser från tusentals äventyr. Idag verkar Gregory från sitt huvudkontor vid foten av Wasatch Mountains i Salt Lake City, Utah.

Gregory

(68 produkter)

Strömlinjeformad för aktiva äventyr

Till skillnad från vanliga ryggsäckar, med eller utan ram, är Gregory ryggsäckar strömlinjeformade och anpassade efter en aktiv kropp i snabb rörelse. De är lätta att justera efter bärarens personliga fysionomi och passar bra till såväl långa som korta turer på fjället eller i skogen.

Stort utbud av ryggsäckar

På Outnorth hittar du ryggsäckar i en rad olika storlekar, modeller och färger – skapade med Gregorys höga krav på hållbarhet och kvalitet. Se över vårt sortiment av ryggsäckar från Gregory och hitta den ryggsäck som passar dig och dina äventyr bäst!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!