Gun Rest 3-segment Telescopic - ID: A060471

Grey OakGun Rest 3-segment Telescopic

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Gun Rest 3-segment Telescopic från Grey Oak

Gun Rest 3-segment Telescopic från Grey Oak är ett 3-delat teleskopiskt skjutstöd i form av en monopod. Skjutstödet är tillverkat i aluminium med en stabil gummiklädd klyka som gör att du får en ljudlös anläggning för vapnet. Greppytan är klädd med neopren och för extra stabilitet finns ett dubbelt låssystem i varje delning av teleskopet. I hopfällt läge är skjutstödet 85 cm
I utfällt läge är längden 185 cm
Egenskaper för Gun Rest 3-segment Telescopic:
Material: Aluminium
Längd: 85-185 cm
Vikt: 334 g
Grey Oak erbjuder jakt- och vapenrelaterade tillbehör som vapenfodral, ryggsäckar, skjutstöd, slaktutrustning och vapenvårdsprodukter.

Mer från Grey Oak

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!