Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Att laga mat utomhus är för många en oerhörd lyx och någonting man gärna tar alla tillfällen i akt att göra. Vanligast är att man grillar under bar himmel under sommarmånaderna eller kanske lagar fisk eller kött över öppen eld. Med dessa grillhällar från Grillsymbol behöver du inte anpassa dig efter säsong. De tillåter dig att laga mat utomhus året om.

Laga mat utomhus

De lämpar sig bra för nästan all form av matlagning men passar allra bäst för att steka eller woka olika typer av kött och grönsaker. Produkterna riktar sig till både professionella användare som cateringfirmor eller gatukök men också till hemma-kocken som vill laga mat ute i friska luften.

Matlagning på flera olika sätt

Komplettera ditt utekök med en grillhäll från Grillsymbol och möjligheterna för din matlagning blir oändliga. Om du väljer att köpa ett lock till din grillhäll kan du även ånga, röka samt hålla maten på eftervärme utan att behöva slösa på gasen. Alla Grillsymbols produkter är tillverkade i EU och håller en hög kvalitet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!